خواص بی شمار و فراوان سیر : سیر گیاهی است دو ساله با پیازی مرکب از پیازچه و ساقهٔ راست که در انتهایی آن گلی چتری که شامل چندین پیازچه است ، قرار دارد. این گیاه از قدیم الایام به عنوان یکی از گیاهان مهم دارویی وچاشنی غذایی کشت می شده است. نام علمی آن Allium sativum است و به آن Garlic هم می گویند. امروزه در سراسر جهان به عنوان یکی از گیاهان دارویی مشهور به کار برده می ادامه ...
طرز تهیه نان پنجره ای به دو روش : نان پنجرهای یکی از شیرینیهای قدیمی ایرانی است و با توجه به اینکه پخت آن مانند دیگر شیرینیها نیاز چندانی به مهارت ندارد، اغلب خانمهای ایرانی لااقل یک بار پختن این نوع شیرینی را امتحان کردهاند. شما هم به جای خرید شیرینی برای مهمانی های عید خود ، خودتان برای پخت نان یا شیرینی پنجرهای دست به کار شوید… روش اول : مواد لازم: آرد . ۴ قاشق سوپخوری نشاسته . ادامه ...
سنجد و خواص بی نظیر آن : سِنجـِد گیاهی درختی است از خانواده سنجدیان (Elaeagnaceae) که در آب و هوای معتدل میروید. برگهای باریک و مخملی شکل و میوههایی قهوهای رنگ و خوراکی دارد که از هستهٔ آن در تهیهٔ برخی داروها استفاده میشود. به فارسی بطور کلی سنجد ولی در مناطق گوناگون ایران دارای نامهای محلی است، در کردستان آن را «سرین چک»، در آذربایجان «ایده- ایکده» در اطراف تهران «پستانک» و در اصفهان «غبیده بادام» گفته میشود. در ادامه ...
طرز تهیه سمنو و خواص معجزه آسای آن : درکشور ما ازسالیان دور مردم استفاده ازجوانه گندم رابعنوان یک آیین سنتی وبه شکل سمنو در سفره ۷سین لازم میدانستند. سمنونوعی فرآورده غذایی است که ازپختن مخلوط عصاره گندم جوانه زده وآرد تهیه میشود. طعم شیرین آن طبیعی و ازخودگندم بوده ودارای بافتی نیمه خام – پررنگ و قهوه ای است. درهر۱۰۰گرم سمنو ۳۰۰کالری انرژی نهفته است. ودارای پروتئین زیاد- چربی بسیارکم ازنوع گیاهی است. کربوهیدرات این ماده بسیارزیاد یعنی حدود۷۵گرم ادامه ...
طرز تهیه شیرینی کشمشی : روش اول : مواد لازم: پودر شکر :۳۰۰ گرم آرد :۲۵۰ گرم روغن جامد:۷۵ گرم کره :۱۰۰گرم کشمش پلویی ریز :۱۲۰ گرم تخم مرغ :۳ عدد وانیل :یک قاشق چایخوری سر خالی بکینگ پودر :نصف قاشق چای خوری طرز تهیه : ابتدا کره وروغن جامد را که در دمای اتاق اب شده اند را ۵دقیقه می زنیم وبعد پودر شکر را و وانیل را هم اضافه می کنیم ومجددآ ۱۰ دقیقه با همزن می زنیم ادامه ...
طرز تهیه خورشت گوجه سبز : خورشت گوجه سبز با گوشت : مواد لازم: -۵۰۰ گرم گوشت خورشی – یک کیلو نعنا و جعفری – نیم کیلو گوجه سبز – یک عدد پیاز درشت – ۱۵۰ میلیلیتر روغن مایع طرز تهیه: گوشت را خرد کرده و بشویید و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب ۲ قاشق روغن بریزید و داغ کنید. پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. گوشت را اضافه کنید و ادامه ...
طرز تهیه زیتون پرورده به چند روش : زیتون پَرورده، گونهای خوراک تهیهشده از زیتون و مواد دیگر است. زیتون پرورده ویژه شهرستان رودبار می باشد. از زیتون پرورده بیشتر به عنوان چاشنی کنار غذای اصلی استفاده میکنند. در روش اول : مواد لازم: زیتون= ۱کیلو سیر= ۱بوته مغز گردو ی چرخ شده= ۱ پیمانه اب انار= ۱پیمانه سبزی معطر (در گویش ما زندرانی زلنگ(در گویش گیلانی چو چاق)= ۲ بسته رب انار= ۱ قاشق دانه انار ترش در صورت ادامه ...
طرز تهیه شیرینی شکلاتی به ۳ روش : شیرینی شکلاتی و بادام مواد لازم: کره – ۱۲۵ گرم آرد – ۱/۵ پیمانه تخم مرغ – ۱ عدد پودر قند – ۱/۲ پیمانه پودر بادام – ۱ قاشق غذاخوری اسانس وانیل – ۱/۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو – ۲ قاشق غذاخوری بکین پودر – ۱/۲ قاشق چایخوری مواد لازم برای رویه شکلات خرد شده – ۱/۲ پیمانه کره – ۲۵ گرم بادام پر یا خلال بادام برای تزیین – ۱/۴ پیمانه ادامه ...
طرز تهیه شیرینی کره ای به ۳ روش : روش اول : مواد لازم: کره بدون نمک یا مارگارین: یک پیمانه، در دمای اتاق نرم شود. شکر قهوهای: یک پیمانه زردههای ۲ تخممرغ بزرگ: در دمای اتاق آرد سفید: ۲ پیمانه نمک: یک قاشق چایخوری شکلات ذوب شده: ۱۱۳ گرم پسته خرد شده و بوداده: نصف پیمانه طرز تهیه: ابتدا فر را از قبل روی حرارت ۳۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و روی سینی فر کاغذ مخصوص پخت شیرینی قرار ادامه ...
طرز تهیه شیرینی ونیزی به ۲ روش : روش اول : مواد لازم : کره ۲۲۵ گرم آرد ۲۲۵ گرم پودر قند ۵۰ گرم وانیل نصف قاشق چایخوری نشاسته ذرت ۵۰ گرم شکلات چیپسی به میزان لازم طرز تهیه : کره نرمشده را خوب میزنیم، پودرقند و وانیل را اضافه کرده، آنقدر به هم زدن ادامه میدهیم تا به صورت کرم در آید. سپس آرد و نشاسته ذرت را افزوده تا خمیر لطیفی درست شود. خمیر را درون کیسه کرده ادامه ...