صبحانه خود را به خوردن میوه اختصاص دهید و لاغر شوید : فیبرها به روند لاغری شما سرعت بیشتری می دهند به شرط این که بدانید چگونه و به چه نحوی آن ها را مصرف کنید. قدرت لاغرکنندگی فیبرها بر کسی پوشیده نیست. ما در این مقاله اسرار لاغری آن ها را برملا می کنیم و اطلاعاتی به شما می دهیم که زودتر به هدفتان برسید. با ما همراه باشید. اگر می خواهید لاغر شوید و شکم شما کوچک شود ادامه ...
داشتن پوست و مویی سالم با خوردن پسته : پسته، دانه میوه از درخت پسته است. درخت پسته اولین بار در ترکیه و ایران یافت شد. در آن زمان، پسته غذای اشراف بود. در سال های بعد، فقط در جشن ها و مهمانی ها مصرف می شد. بعدها در انواع دسرها، شیرینی ها، بستنی و حتی به عنوان اشتها آور خورده می شد. این دانه، به خاطر شکلش به نام “آجیل خندان” معروف شد. پسته به عنوان یک ماده غذایی ادامه ...
خواص فراوان جوانه گندم : جوانه گندم جزء آن دسته از مواد غذایی است که متاسفانه خانوادهها به میزان کافی از آن استفاده نمیکنند.این درحالی است که جوانه گندم سرشار از ویتامینها و املاح معدنی ضروری برای بدن مانند ویتامینA است. نحوه استفاده: هم مصرف خوراکی دارد و هم از ماسک آن استفاده میگردد. خواص: پودر جوانه گندم یک مکمل غذایی پر ارزش و سرشار از ویتامینE و ویتامین های گروه B است. ویتامین E امروز به عنوان معجزه گر ادامه ...
فواید گیلاس میوه ای تابستانی : گیلاس گیاه و درختی از سرده پرونوس است که میوه آن دارای هسته و گوشتدار است. میوه این درخت قرمز و گلهای سفید دارد. ترکیه، ایالات متحده آمریکا و ایران از عمده تولیدکنندگان میوه گیلاس در جهان هستند. گیلاس دارای گونههای متعدد و در تمام ایران پراکنده است. از گیلاس علاوه بر مصرف به عنوان میوه خام، مربا و کمپوت ساخته میشود. برگ آن به صورت دم کرده برای درمان بیماری کلیه و کبد ادامه ...
از خواص گلابی چه می دانید : گلابی میوه ای است سبز یا زرد رنگ ، آبدار و مخروطی شکل که دارای طعمی خوش و معطر است. گلابی را شاه میوه یا آمرود هم می نامند و به میوه پیوندی و شاداب آن شاه آمرود گویند. گیاه گلابی بومی آسیای غربی و اروپای شرقی مخصوصاً نواحی شمال غربی ایران و کوههای قفقاز می باشد. گلابی بعد از سیب مهم ترین میوه دانه دار دنیا و ایران به شمار می آید. ادامه ...
انبه میوه ای با خواص فراوان : انبه (نام علمی:Mangifera) میوهای گرمسیری و گیاه آن از سردههای تیرهٔ پستهایان است. خاستگاه انبه شبه جزیرهٔ هند، پاکستان، بنگلادش و آسیای جنوبشرقی است. این درخت امروزه در بسیاری از کشورهای گرمسیری پرورش داده شده و در سراسر دنیا صادر میشود. میوهٔ انبه علاوه بر مصرف خوراکی، آشپزی و آبمیوهگیری، به عنوان طعمدهنده، رنگدهنده و عطر کاربرد دارد. برگهای درخت انبه نیز مورد استفادههای زینتی قرار میگیرد. درخت انبه از هزاران سال پیش ادامه ...
طرز تهیه چیپس و پنیر فیله مرغ در مایکرویو : مواد لازم: سوپر چیپس یا چیپس ساده =۱بسته قارچ =۲۰۰ گرم فیله مرغ پخته =۱۰۰ گرم کالباس(به هر طعم دلخواه ) =۱۰۰ گرم نخود و ذرت پخته = مقداری پنیر پیتزا =۱۵۰ گرم پنیر گودا یا بلوچیز = به مقدار کم برای طعم بهتر طرز تهیه: از مایکرویو فقط برای آب کردن پنیر استفاده می کنیم. پس باید همه مواد از قبل پخته شده باشند. تنها مواد خام ما قارچ ادامه ...
خواص فراوان تخم شربتی : تخم شربتی گیاهی خودرو، یک ساله و شبیه به ریحان ولی با برگها و تخمهای ریزتر است. ساقههای آن مربع شکل و گلش مایل به قرمز و صورتی است. این گیاه در اوایل بهار در کوهستانها و بیابانها میروید. تخم این گیاه سیاه شفاف است و وقتیکه در آب ریخته شود بلافاصله حالتی خمیری و لعابدار در آب ایجاد میکند که بسیار لغزنده است و رنگش متمایل به رنگ خاکستری میشود. لعاب این دانهها پس ادامه ...
طرز تهیه کباب حسینی با گوشت و مرغ : طرز تهیه کباب حسینی با گوشت : مواد لازم : راسته پاک کرده یا مغز ران گوسفند ۵۰۰ گرم دنبه خرد شده ۱۵۰ گرم پیاز ریز(مخصوص ترشی) ۳۰۰ گرم فلفل قلمی سبز شیرین تعدادی گوجه فرنگی ورقه شده ۸ عدد نمک به میزان لازم طرز تهیه : ویژگی این کباب این است که با سیخ هایی از چوب اناز تهیه می شود.(در صورت دسترس نبودن , از سیخ های کوچک دیگری ادامه ...
نحوه پاک کردن میگو و طرز پخت آن به چند روش : نحوه پوست کندن میگو سرودم میگو را با دو دست گرفته ودر یک خط مستقیم بطرفین بکشید. سپس سرودم را بطور مستقیم بطرف هم فشار داده ودوباره به طرفی بکشید. با این طریق پوست میگو بصورت غلاف خارج می گردد. پس از ان سرمیگو را کنده وقسمت قابل خوردن را که همان گوشت میگوست جدا نمایید میگو پفکی مواد لازم : – میگو ۱ کیلو – پیاز ادامه ...