همه در هم

طرز تهیه لقمه های مکزیکی اینچیلادا

طرز تهیه لقمه های مکزیکی اینچیلادا

طرز تهیه لقمه های مکزیکی اینچیلادا

طرز تهیه لقمه های مکزیکی اینچیلادا :

لقمه های مکزیکی اینچیلادا طعم بسیار خوبی دارند این غذا معمولا به صورت رول کردن درست میشود اما میتوان به جای رل کردن آنها را در قالب مافین نیز تهیه کرد .

ارزش غذایی

– کالری: ۳۰۲

– چربی: ۱۴ گرم

– کلسترول: ۱۰۶ میلی‌گرم

– سدیم: ۶۶۶ میلی‌گرم

– کربوهیدرات: ۱۶ گرم

– فیبر: ۱ گرم
– قند: ۲ گرم

– پروتئین: ۲۶ گرم

مواد لازم

– روغن

– نان تورتیلا

– ۳ پیمانه مرغ پخته و خرد شده

– ¾ پیمانه سالسا سبز

– ۱.۵ پیمانه پنیر (مخلوط انواع پنیرهای گودا، موزارلا، مونتری‌جک و چدار)

– ¾ پیمانه پیکو دو گالو* (سالاد مکزیکی)

– خامه ترش

طرز تهیه

۱.    فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید.

۲.    نان‌های تورتیلا را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا کم نرم شوند. سپس آنها را به اندازه‌های کوچک‌تر برش بزنید و در قالب مافین قرار دهید. داخل آن را روغن چرب کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند.

۳.    در این فاصله، در یک کاسه، مرغ و سالسا را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را درون نان‌‌های تورتیلا در قالب بریزید. روی آنها مخلوط پنیر را بریزید و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید تا طلایی و پنیرها آب شوند.

۴.    آنها را ۵ دقیقه بیرون بگذارید تا خنک شوند. سپس از قالب خارج کنید. روی آنها پیکو دو گالو بریزید و در صورت تمایل با خامه ترش سرو کنید.

۵.    برای تهیه پیکو دو گالو، ۱ عدد پیاز قرمز، ۴ عدد گوجه‌فرنگی، برگ‌های تازه گشنیز، ۱ عدد فلفل هالوپینو و یک عدد لیموترش و نمک نیاز دارید. گوجه‌فرنگی، پیاز و گشنیز را خرد کنید و درون کاسه با هم مخلوط کنید. نمک و آب لیموترش را بیفزایید.

منبع : برترین ها

همه درهم

خروج از نسخه موبایل