طرز تهیه ۳ غذای متنوع با کرم بروکسل :
سوپ سوسیس و کلم بروکسل
مواد لازم
• ۴۵۰ گرم کلم بروکسل
• ۲۲۵ گرم سوسیس
• یک قاشق چایخوری روغن زیتون
• ۳ عدد سیبزمینی بزرگ
• دو عدد برگ بو
• یک قاشق چایخوری پودر زیره
• ۴ پیمانه آب مرغ
طرز تهیه
۱.کلم های بروکسل را تمیز کنید، انتهای آنها را بگیرید و برگ های خراب را جدا کنید. آنها را از وسط دونیم کنید و کنار بگذارید.
۲. سوسیس ها را خرد کنید. روغن زیتون را درون تابه متوسطی روی حرارت ملایم به مدت ۷ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
۳. سیبزمینی ها را پوست بگیرید و آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
۴. پس از طلایی شدن سوسیس ها، برگ بو و پودر زیره را اضافه کنید آنها را حدود یک دقیقه تفت دهید. سیبزمینی، آب مرغ و یک پیمانه آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشند. کلم بروکسل را اضافه کنید و آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به حالت نیمجوش کمی غلیظ شوند. سوپ را حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا سیبزمینی و بروکسل ها نرم شوند. برگ بوها را خارج و سوپ را گرم سرو کنید.
کلم بروکسل سرخ شده با گردو
مواد لازم
• ۴۵۰ گرم کلم بروکسل
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و کره
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل
• دو قاشق غذاخوری گردوی بوداده
زمان تهیه
۱. کلم های بروکسل را از وسط جهار قاچ کنید. روغن و کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. کلم های بروکسل را به تابه اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید تا نرم و طلایی شوند. حدود ۵ دقیقه کافی است. در آخر نمک و فلفل بپاشید و گردوها را اضافه کنید.
کلم بروکسل با سالاد گندم و سس پاپریکا دودی
مواد لازم
• یک پیمانه دانه گندم
• یک قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ¼ پیمانه روغن زیتون
• ۳ قاشق غذاخوری آب گوشت یا مرغ
• نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی
• ۳ قاشق غذاخوری کشمش بی دانه
• ۳۴۰ گرم کلم بروکسل
طرز تهیه
۱. در حدود ۱.۵ لیتر آب، گندم و یک قاشق چایخوری نمک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید تا به حالت نیمجوش حدود ۱.۵ ساعت بماند و دانه های گندم پخته و ژله ای شوند.
۲. نصف قاشق چایخوری فلفل، نمک، روغن، ۳ قاشق غذاخوری سرکه، پاپریکا و کشمش های بی دانه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳. کلم های بروکسل را با غذاساز ریز کنید. سپس آنها را به گندم ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در آخر، مخلوط سرکه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در صورت نیاز نمک یا سرکه بیشتری اضافه کنید.
منبع : برترین ها