همه در هم

طرز تهیه ۳ غذای متنوع با کرم بروکسل

طرز تهیه 3 غذای متنوع با کرم بروکسل

طرز تهیه ۳ غذای متنوع با کرم بروکسل

 

طرز تهیه ۳ غذای متنوع با کرم بروکسل :

سوپ سوسیس و کلم بروکسل

مواد لازم

• ۴۵۰ گرم کلم بروکسل

• ۲۲۵ گرم سوسیس

• یک قاشق چایخوری روغن زیتون

• ۳ عدد سیب‌زمینی بزرگ

• دو عدد برگ بو

• یک قاشق چایخوری پودر زیره

• ۴ پیمانه آب مرغ

طرز تهیه

۱.کلم های بروکسل را تمیز کنید، انتهای آنها را بگیرید و برگ های خراب را جدا کنید. آنها را از وسط دونیم کنید و کنار بگذارید.

۲. سوسیس ها را خرد کنید. روغن زیتون را درون تابه متوسطی روی حرارت ملایم به مدت ۷ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.

۳. سیب‌زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

۴. پس از طلایی شدن سوسیس ها، برگ بو و پودر زیره را اضافه کنید آنها را حدود یک دقیقه تفت دهید. سیب‌زمینی، آب مرغ و یک پیمانه آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشند. کلم بروکسل را اضافه کنید و آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به حالت نیم‌جوش کمی غلیظ شوند. سوپ را حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا سیب‌زمینی و بروکسل ها نرم شوند. برگ بوها را خارج و سوپ را گرم سرو کنید.

کلم بروکسل سرخ شده با گردو

مواد لازم

• ۴۵۰ گرم کلم بروکسل

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و کره

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل

• دو قاشق غذاخوری گردوی بوداده

زمان تهیه

۱. کلم های بروکسل را از وسط جهار قاچ کنید. روغن و کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. کلم های بروکسل را به تابه اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید تا نرم و طلایی شوند. حدود ۵ دقیقه کافی است. در آخر نمک و فلفل بپاشید و گردوها را اضافه کنید.

کلم بروکسل با سالاد گندم و سس پاپریکا دودی

مواد لازم

• یک پیمانه دانه گندم

• یک قاشق چایخوری نمک

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• ¼ پیمانه روغن زیتون

•  ۳ قاشق غذاخوری آب گوشت یا مرغ

•  نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی

•  ۳ قاشق غذاخوری کشمش بی دانه

• ۳۴۰ گرم کلم بروکسل

طرز تهیه

۱. در حدود ۱.۵ لیتر آب، گندم و یک قاشق چایخوری نمک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید تا به حالت نیم‌جوش حدود ۱.۵ ساعت بماند و دانه های گندم پخته و ژله ای شوند.

۲. نصف قاشق چایخوری فلفل، نمک، روغن، ۳ قاشق غذاخوری سرکه، پاپریکا و کشمش های بی دانه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳. کلم های بروکسل را با غذاساز ریز کنید. سپس آنها را به گندم ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در آخر، مخلوط سرکه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در صورت نیاز نمک یا سرکه بیشتری اضافه کنید.

منبع : برترین ها

همه درهم

خروج از نسخه موبایل