طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی :

روش اول :

مواد لازم:
پودر شکر :۳۰۰ گرم
آرد :۲۵۰ گرم
روغن جامد:۷۵ گرم
کره :۱۰۰گرم
کشمش پلویی ریز :۱۲۰ گرم
تخم مرغ :۳ عدد
وانیل :یک قاشق چایخوری سر خالی
بکینگ پودر :نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :
ابتدا کره وروغن جامد را که در دمای اتاق اب شده اند را ۵دقیقه می زنیم وبعد پودر شکر را و وانیل را هم اضافه می کنیم ومجددآ ۱۰ دقیقه با همزن می زنیم تا سفید شود .سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم وبعد از هر بار اضافه کردن تخم مر غ هم دودقیقه می زنیم تا تخم مرغ کاملأ با مواد مخلوط شود.
از این به بعد دیگه همزن را کنار می گذاریم و اول آرد وبکینگ پودر الک شده را خیلی به آرامی اضافه می کنیم وبا لیسک وحرکت دورانی به هم میزنیم.

روش دوم :

مواد لازم:
پودر قند=۳۰۰ گرم
روغن جامد=۱۰۰ گرم
روغن مایع=۵۰ گرم
تخم مرغ=۳ عدد
آرد=۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
وانیل=۸/۱ قاشق چایخوری
کشمش=۱۵۰ گرم
آب=۱۰۰ گرم

طرز تهیه:
۱. پودر قند را با روغن مایع و روغن جامد مخلوط کرده و با همزن آنقدر بزنید تا سفید رنگ شود.
۲. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مرتب هم بزنید. همزن را خاموش کرده و آرد،وانیل و کشمش را اضافه کنید.آب را بتدریج اضافه کنید تا خمیر خیلی شل نشود.
۳. درون سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. مواد شیرینی را داخل قیف ماسوره دار ساده بزرگ بریزید و با فاصله و به اندازه های کوچک در سینی بگذارید.
۴. فر از قبل گرم کنید. سپس شیرینی ها را داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.

تهیه شیرینی کشمشی با ماکروفر :

مواد لازم :
روغن جامد ۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۸۵ گرم
بکینگ پودر ۱/۸ قاشق چایخوری
کشمش ۴۰ گرم

طرز تهیه :
ابتدا دستگاه را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید ( پیش گرمایش با کلید کانوکشن ) . روغن جامد نرم شده را در ظرفی بریزید سپس پودر قند و وانیل را کم کم به آن اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا کاملا سفید شود . تخم مرغ را نیز به آن اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ کاملا با مواد مخلوط شود . ارد و بکینگ پودر الک شده را به آرامی اضافه کنید و با لیستک به صورت دورانی فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید و در اخر کشمش را به آن اضافه کنید . کف ظرف مناسبی کاغذ روغنی انداخته و با قاشق چایخوری از خمیر شیرینی برداشته و با فاصله مناسب در ظرف بگذارید . شیرینی را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد در دستگاه بگذارید تا کف شیرینی کمی طلایی شود .

همه درهم

دسته ها : تغذیه و آشپزی

دیدگاه ها خاموش هستند.

آخرین مطالب ویژه

« تلگرام » چند میلیون کاربر ایرانی دارد؟

« تلگرام » چند...

درتاریخ : خرد - ۳ - ۱۳۹۴

دیدگاه‌ها برای « تلگرام » چند میلیون کاربر ایرانی دارد؟ بسته هستند

سپندارمذگان ، روز عشق ایرانی

سپندارمذگان ، روز عشق...

درتاریخ : بهم - ۲۸ - ۱۳۹۲

دیدگاه‌ها برای سپندارمذگان ، روز عشق ایرانی بسته هستند

لحظه تحویل سال ۱۳۹۳ و سال اسب

لحظه تحویل سال ۱۳۹۳...

درتاریخ : بهم - ۱۲ - ۱۳۹۲

یک دیدگاه

تازه ترین نوشته ها

زومبا چیست و برای چه افرادی مناسب است ؟! | معرفی انواع زومبا

زومبا چیست و برای...

درتاریخ : آذر - ۲۷ - ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

خواص بی نظیر خرما ! | از فواید خرما چه میدانید ؟!

خواص بی نظیر خرما...

درتاریخ : آذر - ۲۶ - ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

چای سیاه و خواص درمانی بی نظیر آن

چای سیاه و خواص...

درتاریخ : خرد - ۵ - ۱۳۹۴

دیدگاه‌ها برای چای سیاه و خواص درمانی بی نظیر آن بسته هستند

توصیه‌های مفید تغذیه‌ای در هفته‌های پایانی تا کنکور

توصیه‌های مفید تغذیه‌ای در...

درتاریخ : خرد - ۳ - ۱۳۹۴

دیدگاه‌ها برای توصیه‌های مفید تغذیه‌ای در هفته‌های پایانی تا کنکور بسته هستند

با بالا رفتن سن پوستی زیبا داشته باشید

با بالا رفتن سن...

درتاریخ : ارد - ۲۹ - ۱۳۹۴

دیدگاه‌ها برای با بالا رفتن سن پوستی زیبا داشته باشید بسته هستند

طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب سنتی خوشمزه

طرز تهیه کباب کوبیده...

درتاریخ : ارد - ۲۸ - ۱۳۹۴

دیدگاه‌ها برای طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب سنتی خوشمزه بسته هستند

چرا غسل جنابت باید انجام بگیرد؟

چرا غسل جنابت باید...

درتاریخ : ارد - ۲۸ - ۱۳۹۴

دیدگاه‌ها برای چرا غسل جنابت باید انجام بگیرد؟ بسته هستند

تغذیه تکمیلی کودک چگونه باید باشد

تغذیه تکمیلی کودک چگونه...

درتاریخ : ارد - ۲۳ - ۱۳۹۴

دیدگاه‌ها برای تغذیه تکمیلی کودک چگونه باید باشد بسته هستند

فواید پیاده روی بعد از شام چیست ؟

فواید پیاده روی بعد...

درتاریخ : ارد - ۲۰ - ۱۳۹۴

دیدگاه‌ها برای فواید پیاده روی بعد از شام چیست ؟ بسته هستند

تبلیغات

  • نرم افزار تندخوانی و تقویت حافظه