همه در هم

نکاتی در رابطه با روش های صحیح یخ زدایی مواد غذایی

نکاتی در رابطه با روش های صحیح یخ زدایی مواد غذایی

نکاتی در رابطه با روش های صحیح یخ زدایی مواد غذایی

نکاتی در رابطه با روش های صحیح یخ زدایی مواد غذایی :

یخ زدایی ایمن موادغذایی:

هیچ وقت موادغذایی منجمدی را که از فریزر خارج می کنید در دمای اتاق روی کابینت آشپزخانه، به حال خود رها نکنید تا به اصطلاح یخ آن باز شود.
سه روش مطمئن برای یخ زدایی موادغذایی منجمد وجود دارد.
۱. در یخچال ۲. در آب سرد ۳. با استفاده از مایکروویو.
بهترین شیوه اینست که با برنامه ریزی قبلی ماده غذایی را از فریزر خارج کنید و در یخچال به آرامی یخ زدایی کنید یخ تکه های کوچکتر در عرض یک شب باز می شود.
برای یخ زدایی سریعتر می توان ماده غذایی را در یک پوشش پلاستیکی بدون منفذ گذاشت و آنگاه در آب سرد قرار داد اگر کیسه پلاستیکی سوراخ باشد ممکن است باکتری هایی که در هوا و محیط اطراف وجود دارند و به آب منتقل می شوند به درون ماده غذایی نفوذ کنند ضمن اینکه بافت ماده غذایی مثل یک اسفنج آب را به خود جذب می کند و باعث کاهش کیفیت آن می شود. مواد غذایی که به این شکل یخ زدایی می شوند را باید بلافاصله پخت و مصرف نمود
همینطور اگر از مایکروویو برای یخ زدایی استفاده می کنید غذا را بلافاصله مصرف کنید چونکه امواج ناشی از مایکروویو قسمت های مختلف ماده غذایی را به یک میزان تحت تأثیر قرار  نمی دهد ممکن است یک قسمت شروع به پختن کند در حالی که قسمت های عمیقتر هنوز سرد طولانی مدت ماده غذایی در این وضعیت امکان فساد را بالا می برد.

این نکات به شما کمک می کند تا مواد غذایی موجود در فریزر را با کیفیت مناسب تر مصرف کنید.

۱ – هرگز برای باز کردن یخ میوه های خام و خمیرهای آشپزی که در فریزر نگهداری کرده اید آن ها را در محیط گرم مثل ماکروویو قرار ندهید؛ این کار موجب از بین رفتن شکل و مزه این موادغذایی می شود.

۲ – برای باز شدن یخ بسته بندی انواع گوشت بهتر است آن ها را درون آب با دمای معمولی قرار دهید.

۳ – بسته بندی های موادغذایی را فقط زمانی که تصمیم دارید از آن استفاده کنید از فریزر خارج و آن را برای طبخ آماده کنید زیرا موادی که از دمای انجماد خارج می شوند باید بلافاصله مصرف شوند.

۴ – اگر گوشت برش داده شده مانند فیله یا شامی یا کتلت را درون فریزر نگه می دارید برای خارج کردن آن ها از انجماد، آن ها را مستقیم به تابه یا قابلمه منتقل کنید.

۵ – برای انجمادزدایی از سبزی هایی مانند اسفناج، کرفس یا دیگر سبزی ها کافی است آن ها را در آبی که مقدار اندکی نمک به آن اضافه شده بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید تا یخ سبزی ها به سرعت باز شود.

منبع : خراسان نیوز

همه درهم

خروج از نسخه موبایل