همه در هم

طرز تهیه ۲ کاپ کیک شکلاتی دیگر

طرز تهیه 2 کاپ کیک شکلاتی دیگر

طرز تهیه ۲ کاپ کیک شکلاتی دیگر

طرز تهیه ۲ کاپ کیک شکلاتی دیگر :

کاپ‌کیک شکلات و کدو سبز

مواد لازم

•    روغن
•    دو پیمانه کدوسبز رنده شده
•    سه عدد تخم مرغ
•    دو پیمانه شکر درشت
•    ¾ پیمانه روغن سرخ کردنی
•    دو قاشق چایخوری وانیل
•    دو پیمانه آرد کامل
•    ۲/۳ پیمانه پودر کاکائو
•    یک قاشق چایخوری جوش شیرین
•    یک قاشق چایخوری نمک
•    نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
•    ¾ پیمانه تکه های شکلات
•    خامه کره بادام زمینی*

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف ۲۴ قالب مافین کاغذ روغنی بگذارید، روی آنها روغن اسپری کنید و کنار بگذارید.

۲. در یک کاسه بزرگ، کدوهای سبز، تخم مرغ، شکر، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید. آرد، کاکائو، جوش شیرین، نمک، بیکینگ پودر و در صورت تمایل تکه های شکلات را اضافه کنید. با قاشق مواد را داخل قالب های مافین بریزید و نصفه پر کنید. آنها را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزید.

۳. برای تهیه خامه کره بادام زمینی* به ۱/۳ پیمانه کره، نصف پیمانه کره بادام زمینی، یک قاشق غذاخوری شیر، نصف قاشق چایخوری وانیل، ۱.۵ پیمانه پودر شکر و دو قاشق چایخوری شیر نیاز دارید.

۴. اجازه دهید کره در دمای اتاق آب شود. در یک کاسه همزن، کره، کره بادام زمینی، یک قاشق غذاخوری شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی آنها را خوب با هم مخلوط کنید. به تدریج پودر شکر را اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز، یک یا دو قاشق چایخوری شیر اضافه کنید.

کاپ‌کیک شکلاتی موکاسینو

مواد لازم

•    ¾ پیمانه کره
•    ۳ عدد تخم مرغ
•    ۱ ¾ پیمانه آرد کامل
•    یک پیمانه پودر کاکائو
•    یک قاشق چایخوری جوش شیرین
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    یک پیمانه شیر
•    نصف پیمانه قهوه دم کرده و سرد شده
•    دو پیمانه شکر
•    دو قاشق چایخوری وانیل
•    یک پیمانه تکه های شکلات تلخ
•    خامه قهوه*
•    ۳۰ عدد ویفر خامه‌دار رولی
•    پودر کاکائوی تلخ (اختیاری)

طرز تهیه

۱. تخم مرغ و کره را ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید. قالب های مافین را چرب و آردپاشی کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد، یک پیمانه پودر کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. یک پیمانه مخلوط شیر و قهوه آماده کنید و کنار بگذارید.

۲. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در کاسه همزن برقی، کره را به مدت ۳۰ ثانیه با سرعت متوسط هم بزنید و به آرامی شکر را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را یکجا اضافه کنید و هم بزنید و سپس وانیل را اضافه کنید. به ترتیب، مخلوط آرد و مخلوط شیر را به مخلوط کره اضافه کنید و با سرعت پایین همزن هم بزنید در آخر هم تکه های شکلات را اضافه کنید.

۳. مواد را با قاشق داخل قالب های مافین بریزید و سر قالب را خالی بگذارید. پس از پخت آنها را خنک کنید و سپس خامه قهوه را روی آن بریزید. در صورت تمایل می توانید ویفرها را داخل مافین ها قرار دهید و روی آنها پودر کاکائوی تلخ بپاشید.

۴. برای تهیه خامه قهوه* به ۱/۳ پیمانه کره، ۴ پیمانه پودر شکر، ۳ قاشق غذاخوری قهوه دم کرده و خنک شده و یک قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید.

۵. ۳۰ دقیقه کره را در دمای اتاق بگذارید. سپس، در یک کاسه بزرگ کره را با هم زن برقی بزنید تا نرم شود. به تدریج یک پیمانه پودر شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس، سه قاشق غذاخوری قهوه دم کرده و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز پودر شکر باقی مانده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع کمی غلیظ شود.

منبع : برترین ها

همه درهم

خروج از نسخه موبایل