همه در هم

طرز تهیه ۲ مینی تارت خوشمزه

طرز تهیه 2 مینی تارت خوشمزه

طرز تهیه ۲ مینی تارت خوشمزه

 

طرز تهیه ۲ مینی تارت خوشمزه :

تارت لیمو

مواد لازم

•    یک عدد لیموترش (۸ قاچ)

•    ۱.۵ پیمانه شکر

•    یک قالب کره

•    ۱ قاشق چایخوری وانیل

•    ۴ تخم مرغ

•    خمیر تارت

طرز تهیه

۱.    همه مواد (به غیر از خمیر تارت) را در مخلوط کن با یکدیگر مخلوط کنید.

۲.    خمیر تارت را در قالب بگذارید و لبه های اضافه را بگیرید.

۳.    از مخلوط مواد داخل آن بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.

تارت هلو

 

مواد لازم

 

•    ۱.۵ پیمانه + دو قاشق غذاخوری آرد کامل

•    ¾ قاشق چایخوری نمک

•    ¾ پیمانه + یک قاشق چایخوری کره

•    ¼ پیمانه روغن زیتون

•    دو قاشق غذاخوری شیر کامل

•    نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

•    دو قاشق غذاخوری کره

•    ۳ تا ۵ عدد هلوی کوچک و رسیده

طرز تهیه

۱.    فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط، ۱.۵ پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، روغن، شیر و عصاره بادام را با یکدیگر مخلوط کنید. این مواد را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۲.    خمیر را درون قالب تارت قرار دهید. خمیر باید کف و دیواره ها قالب را بپوشاند. اضافه های خمیر را از لبه قالب برش دهید.

۳.    در یک کاسه، ¾ پیمانه شکر، دو قاشق غذاخوری آرد کامل، ¼ قاشق چایخوری نمک و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. با کمک انگشتان خود کره سفت را به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را خوب ورز دهید.

۴.    از بیرون به داخل، هلوهای پوست کنده و خرد شده را داخل خمیر بچینید. از مخلوط کره روی آنها بریزید و قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.

۵.    تارت را پس از خنک شدن با خامه فرم گرفته تزئین و سرو کنید.

خمیر پای

مواد لازم :

•    ¾ پیمانه آرد سفید

•    نصف پیمانه آرد گندم

•    ۱.۵ قاشق چایخوری شکر

•    نصف قاشق چایخوی نمک

•    نصف قاشق چایخوی دارچین

•    نصف پیمانه کره نصف پیمانه آب یخ

•    یک عدد تخم مرغ هم زده

طرز تهیه :

در مخلوط کن، آرد، شکر، نمک، دارچین و تکه های کره را با یکدیگر مخلوط کنید تا گلوله‌گلوله شوند. به آرامی آب یخ را اضافه کنید تا مواد شکل خمیر به خود بگیرند.
روی یک سطح صاف خمیر را باز کنید سپس خمیر را به اندازه ی قالب خود برش داده و خمیر را درون قالب تارت قرار دهید. خمیر باید کف و دیواره ها قالب را بپوشاند. اضافه های خمیر را از لبه قالب برش دهید.

منبع : مجله اینترنتی برترین ها

همه درهم

خروج از نسخه موبایل