همه در هم

طرز تهیه کیک تابستانی سیب و شلیل

طرز تهیه کیک تابستانی سیب و شلیل

طرز تهیه کیک تابستانی سیب و شلیل

طرز تهیه کیک تابستانی سیب و شلیل :

این کیک یکی از کیک هایی است که با میوه تابستانی شلیل درست میشود . کیک سیب و شلیل از کیک های مناسب تابستان میباشد که دارای ظاهری زیبا و طعمی بی نظیر است در زیر به مواد لازم و طرز تهیه این کیک اشاره میشود امیدواریم لذت ببرید .

مواد لازم :

  –  آرد: ۱۸۰ گرم
–  کره: ۱۵۰ گرم
–  شکر: ۱۷۰ گرم
–  نشاسته ذرت: ۷۰ گرم
–  پودر بادام: ۷۰ گرم
–  وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
–  شلیل تازه و کمپوت سیب: به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا کره و شکر را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی همراه وانیل اضافه می‌کنیم و پس از اضافه کردن هرکدام، مواد را ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم. در این مرحله آرد، نشاسته ذرت و پودر بادام را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

مواد را کف قالب گرد ۲۸ سانتی‌متری که از قبل آن را با اسپری روغن چرب کرده‌ایم پهن کرده و میوه‌ها را روی آن باسلیقه می‌چینیم. کیک را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. برای این کیک می‌توانیم از ظروف سرامیکی که مخصوص تارت یا قالب‌های تارت یا کمربندی است استفاده کنیم.

منبع : مجله زندگی ایده آل

همه درهم

خروج از نسخه موبایل