همه در هم

طرز تهیه چیز کیک پسته ای و شکلاتی

طرز تهیه چیز کیک پسته ای و شکلاتی

طرز تهیه چیز کیک پسته ای و شکلاتی

طرز تهیه چیز کیک پسته ای :

مواد لازم برای کیک:

–  ۲ فنجان بیسکویت گندمی، آسیاب شده

–  ۲ قاشق شکر

– ۶ قاشق کره

– نیم قاشق چایخوری دارچین

– کمی نمک

مواد لازم برای داخل کیک:

– ۹۰۰ گرم پنیر خامه ای

– یک و نیم فنجان شکر

– ۱ فنجان پسته، آسیاب شده

– ۲ قاشق چایخوری عصاره بادام

– ۴ عدد تخم مرغ بزرگ

– ۱ فنجان خامه ترش

– ۱ فنجان خامه سنگین

– ۴ قطره رنگ غذای سبز (اختیاری)

دستور تهیه:

۱. بیسکویت های گندمی را آسیاب کنید یا خوب له کنید و با شکر، نمک، دارچین و کره مخلوط کنید.

۲. یک قالب کیک بردارید و روی آن فویل بگذارید و لبه های آن را به بیرون باز کنید.

۳. سپس مخلوط بیسکویت را داخل آن ریخته و به فرم قالب دربیاورید. همه قسمت های آن و همچنین کناره ها باید ضخامت یکسان داشته باشند.

۴. حالا آن را داخل فر و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا ۱۲ دقیقه بپزد. سپس درآورید و بگذارید سرد شود.

۵. در کاسه بزرگی، پنیر خامه ای و شکر را بزنید تا نرم شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. سپس پسته آسیاب شده، عصاره بادام و رنگ غذای را بیفزایید.

۶. در نهایت خامه ترش و خامه سنگین را اضافه کنید. قالب کیک را داخل ظرف گود دیگری بگذارید و داخل ظرف بزرگتر طبق شکل آب بریزید. سپس موادی که آماده کرده اید را داخل قالب بریزید.

۷. حالا ظرف را داخل فر بگذارید تا در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت بپزد.

۸. فویل را به دور قالب پیچیده ایم تا آب به آن نفوذ نکند. حدوداً ۹۰ دقیقه بگذارید در فر بماند. سپس فر را خاموش کنید و بگذارید کیک یک ساعت در فر سرد شود.

۹. حالا آن را دربیاورید و از حمام آب خارج کنید. فویل را دربیاورید و کیک را راحت جدا کنید. بگذارید نیم ساعت سرد شود.

۱۰. قبل از سرو کردن روی کیک را بکشید و حداقل ۲ ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه چیز کیک پسته ای و شکلاتی

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی :

مواد لازم :

-بیسکویت ساده۲۰۰  گرم

-پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری

-کره ۵۰ گرم

 مواد داخل کیک:

– پنیر خامه ای بدون نمک ۷۵۰ گرم

– شکر ۱۵۰ گرم

– وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

– تخم مرغ ۳ عدد

– شکلات تلخ ۳۰۰ گرم

طرز تهیه :

۱.فر را با حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲.بیسکویت ها را پودر کنید و پودرکاکائو را به آن اضافه کنید.

۳.کره را آب کنید و روی این مخلوط بریزید و مخلوط مواد را کف یک قالب به قطر ۲۳سانتیمتری پهن کنید و روی آن را با قاشق صاف کرده و فشار دهید.

۴.پنیر خامه ای، شکر، وانیل و تخم مرغ ها را با دور آرام همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند. شکلات را ذوب کرده و پس از آنکه کمی خنک شد با مخلوط پنیر و تخم مرغ بیامیزید و درون قالب بریزید.

۵.قالب را به مدت ۳۵دقیقه در فر بگذارید. پس از این مدت در فر را باز کنید و قالب را در فر خاموش و با در باز، خنک کنید.

۶.پس از گذشت ۳۵دقیقه وسط چیزکیک هنوز حالت مایع دارد، ولی پس از خنک شدن سفت می شود. این مایع به دلیل خام بودن چیزکیک نیست.

۷.در آخر چیزکیک را ۳تا۴ ساعت در یخچال قرار داده و بعد آن را سرو کنید.

همه درهم

خروج از نسخه موبایل