طرز تهیه چند سس پر کاربرد :
سس استیک
مواد لازم
– ۱ ¼ پیمانه سس گوجه فرنگی
– ۲ قاشق غذاخوری پودر خردل
– ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیر یا بالزامیک
– ۱.۵ قاشق غذاخوری سرکه سیب
– ۴ قطره سس فلفلی تاباسکو
– نصف قاشق چایخوری نمک
– نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز
طرز تهیه
۱. برای تهیه سس استیک، در یک کاسه متوسط، سس گوجه فرنگی، خردل، سرکه سیر یا بالزامیک، سرکه سیب، سس تاباسکو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
۲. این سس را به یک شیشه منتقل کنید و بگذارید خنک شود و زمانی که مورد نیاز است استفاده کنید.
سس تارتار
مواد لازم
– ۱۰۰ گرم خیار شور
– یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
– ۵۰۰ گرم سس مایونز
– ۵۰ گرم پیازچه
– ۱ عدد تخممرغ آبپز
– یک حبه سیر
– ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
– نمک و فلفل
طرز تهیه
۱. برای تهیه سس تارتار، ابتدا خیار شور را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
۲.پیازچه را ساطوری خرد کنید. تخممرغ پخته شده را رنده کنید.
۳. در یک کاسه، مواد بالا را همراه با آب لیمو، سس مایونز، سیر، جعفری، نمک و فلفل را در ظرفی بریزید و هم بزنید. سپس در یخچال قرار داده تا در زمان نیاز از آن استفاده کنید.
سس استیک کنجدی
مواد لازم
– ۱/۴ پیمانه سس تاهینی
– ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
– ۱ قاشق غذاخوری سس مایونز
– ۱ حبه سیر خرد شده
– ۱.۵ قاشق چایخوری زنجبیل
– ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
– ¼ پیمانه آب
طرز تهیه
۱.برای تهیه سس استیک کنجدی، ابتدا سس تاهینی (بخارا)، سس سویا، سس مایونز، سیر، زنجبیل و فلفل با هم در یک کاسه مخلوط کنید.
۲. به تدریج آب را به مخلوط اضافه کنید و به هم بزنید تا زمانی که مخلوطی یکدست بدست آید.
۳.سس استیک کنجدی را در یخچال قرار دهید و هر زمان که نیاز داشتید از آن استفاده کنید.
سس سالاد روسی
مواد لازم
– نصف پیمانه سس مایونز
– ۱/۳ پیمانه سس گوجه فرنگی
– ۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
– ۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
– نمک و فلفل
طرز تهیه
۱. برای تهیه سس سالاد روسی، در یک کاسه کوچک، سس مایونز، سس گوجه فرنگی، سرکه، پیازچه، نمک و فلفل را بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
۲. این سس را در یخچال بگذارید تا هر زمان که خواستید، از آن استفاده کنید
سس پیتزا
مواد لازم
– ۲۰۰ گرم رب گوجه فرنگی
– ۱ لیوان آب ولرم
– ۳ قاشق سوپخوری پنیر پارمسان
– ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
– ۳/۴ قاشق چایخوری پودر پیاز
– ¼ قاشق چایخوری پونه کوهی
– ¼ قاشق چایخوری مرزنجوش (اختیاری)
– ¼ قاشق چایخوری ریحان
– ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
– ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل قرمز
– ۲ قاشق سوپخوری عسل
– نمک
طرز تهیه
۱. برای تهیه سس پیتزا، در یک کاسه، رب گوجه فرنگی، آب، پودر سیر، پودر پیاز، پنیر پارمزان، پونه، (مرزنجوش)، ریحان، عسل، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
۲. این مخلوط را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و سس آماده شود.
۳. سپس سس پیتزا را بر روی خمیر پیتزا بمالید و پیتزا را به دلخواه خود آماده کنید.
منبع : برترین ها