همه در هم

طرز تهیه شیرینی کره ای به ۳ روش

طرز تهیه شیرینی کره ای به 3 روش

طرز تهیه شیرینی کره ای به ۳ روش

طرز تهیه شیرینی کره ای به ۳ روش :

روش اول :

مواد لازم:
کره بدون نمک یا مارگارین: یک پیمانه، در دمای اتاق نرم شود.

شکر قهوه‌ای: یک پیمانه

زرده‌‌های ۲ تخم‌مرغ بزرگ: در دمای اتاق

آرد سفید: ۲ پیمانه

نمک: یک قاشق چای‌خوری

شکلات ذوب شده: ۱۱۳ گرم

پسته خرد شده و بوداده: نصف پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا فر را از قبل روی حرارت ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و روی سینی فر کاغذ مخصوص پخت شیرینی قرار دهید.

کره و شکر را در کاسه مخلوط کن ریخته و تا زمانی که نرم و خامه‌ای شوند آن‌ها را هم بزنید.

تخم‌مرغ‌ها را به صورت هربار یک عدد، به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

آرد و نمک را به مخلوط اضافه کرده و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

خمیر را به صورت یک توپ در آورده و آن را روی یک سطح آردی شده به آرامی بغلطانید. سپس آن را با استفاده از یک شیرینی‌بر ۶ سانتی‌متری برش داده و آن‌ها را روی سینی فر که درون آن کاغذ مخصوص شیرینی قرار داده‌اید با فاصله ۵ سانتی‌متر از هم بچینید.

سینی را درون فر تا زمانی که لبه شیرینی‌ها طلایی رنگ شده و وسط آن هنگام دست زدن سفت شده باشد حرارت دهید.(۱۵- ۱۲ دقیقه).

فر را خاموش کرده و بگذارید شیرینی‌ها روی همان ورقه شیرینی در جای خود خنک شوند.

شکلات‌های ذوب شده را روی شیرینی‌ها ریخته و با پشت قاشق آن‌ها را با حرکت دورانی روی شیرینی‌ها تا نرسیده به لبه، پخش کنید و تا هنوز نرم هستند خرده‌های پسته را روی آن‌ها بپاشید.

روش دوم:

مواد لازم :
تخم مرغ۴ عدد زرده

آرد ۳ تا ۵/۳ لیوان

پودر قند۱ لیوان

کره۳۰۰ گرم

وانیل ¼ ق چایخوری

طرز تهیه:
تخم مرغ ها را با پودر قند خوب زده تا سفید شود سپس کره ی باز شده را هم مخلوط کرده خوب میزنیم بعد آرد و وانیل را داخل کرده و خوب مالش میدهی. مایع را وارد چرخ کرده و دونه دونه روی سینی میگذاریم. سینی فر نیاز به چرخ کردن ندارد چون مایع خودش کره دارد.در صورت تمایل روی شیرینی ها هم کمی خلال پسته بگذارید.در صورتی که چرخ شیرینی پزی نداشتید میتوانید خمیر را قالب بزنید.

روش سوم :

مواد لازم :

کره : ۲۵۰ گرم

روغن مایع : نصف لیوان

آرد : ۴ لیوان

تخم مرغ : ۱ عدد

ماست : ۱ قاشق غذا خوری

شکر : ۴ قاشق غذا خوری سرپر

کاکائو : نصف استکان

طرز تهیه :
ابتدا کره ، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کرده ، خوب به هم می زنیم تا مواد کاملاً مخلوط گردد ، سپس روغن مایع را اضافه نموده و مجدداً آن را کاملاً به هم می زنیم ، شکر و آرد را به مایع اضافه می کنیم و مایع را کاملاً به هم می زنیم ، ( البته مقدار آرد باید به اندازه ای باشد که خمیر به دست نچسبد ) سپس مقداری از خمیر را به اندازه یک گلوله برداشته و در ظرف جداگانه ای با کاکائو مخلوط می کنیم .
سپس خمیرهایی را که به اندازه گلوله درست کرده ایم برداشته و آنها را کف دست باز می کنیم ، ( البته مقدار بزرگی و کوچکی شیرینی ها بستگی به سلیقه شما دارد ) ، خمیری را که با کاکائو مخلوط کرده ایم با دست کاملاً باز می کنیم ، به صورت ماری ( یا رشته های باریک) در می آوریم و روی شیرینی ها به صورت ضربدر ، عمودی و یا افقی تزئین می کنیم . خمیرها را داخل ظرف فر چیده ، از قبل فر را کاملاً داغ کرده و به مدت ۲۰ – ۱۵ دقیقه می گذاریم تا بپزد ، (هنگامی که ته شیرینی ها سرخ شد و سرخی خود را به دیوارهای بالای شیرینی داد ، شیرینی شما پخته است ) ، حالا می توانید شیرینها را در ظرف چیده .

همه درهم

خروج از نسخه موبایل