طرز تهیه شیرینی شکلاتی به ۳ روش :
شیرینی شکلاتی و بادام
مواد لازم:
کره – ۱۲۵ گرم
آرد – ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ – ۱ عدد
پودر قند – ۱/۲ پیمانه
پودر بادام – ۱ قاشق غذاخوری
اسانس وانیل – ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو – ۲ قاشق غذاخوری
بکین پودر – ۱/۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه
شکلات خرد شده – ۱/۲ پیمانه
کره – ۲۵ گرم
بادام پر یا خلال بادام برای تزیین – ۱/۴ پیمانه
دستور تهیه:
کره را در محیط اتاق برای ۱ ساعت قرار می دهیم.
پودر قند را اضافه کرده و با همزن برقی زده تا سبک شده و پف کند.
وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر با همزن می زنیم.
آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه می کنیم.
پودر بادام را هم می ریزیم و مواد را مخلوط کرده و کمی خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود.
از مایه خمیر، گلوله هایی به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم.
شیرینی ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندیم، با فاصله ۲ سانت دور از هم قرار می دهیم.
شیرینی ها را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در طبقه دوم فر قرار می دهیم.
بعد از آماده شدن روی شیرینی های خنک شده را کمی شکلات ذوب شده زده و با بادام پر می پوشانیم.
شیرینی شکلاتی ترکدار
مواد لازم:
آرد: سه چهارم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
بیکینگپودر: سه چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
کره بدون نمک یا مارگارین: یک چهارم پیمانه
پودر کاکائوی شیریننشده: یک سوم پیمانه
تخممرغ: یک عدد ترجیحا در دمای اتاق باشد
پودر وانیل: نصف قاشق چایخوری
خردههای شکلات: یک سوم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
طرز تهیه:
آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را درون کاسهای خوب با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
کره را درون کاسه کوچکی در مایکروویو روی حرارت بالا به مدت یک تا دو دقیقه حرارت داده یا درون قابلمهای روی حرارت کم ذوب کنید مراقب باشید تا نسوزد.
پودر کاکائو را به کره اضافه کرده و خوب هم بزنید تا نرم شوند سپس تخممرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کف کند و بعد از آن وانیل را اضافه کنید.
مخلوط آرد را به مخلوط کاکائو اضافه کرده و خوب هم بزنید مراقب باشید بیش از حد مخاوط را هم نزنید.خردههای شکلات را به طور یکنواخت درون مخلوط پخش کنید.
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید. درون ظرف پخت مخصوص فر را کاغذ شیرینی قرار دهید.
با دست از مخلوط برداشته و آنها را به صورت توپهای کوچکی درآورده و درون مخلوط شکر خوب بغلطانید سپس آنها را با فاصله ۶ سانتیمتر از هم درون ظرف مخصوص فر قرار دهید.
شیرینیها را به مدت ۱۲- ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که ترک بردارند ولی هنوز نرم باشند درون فر حرارت دهید. مراقب باشید بیش از حد آنها را حرارت ندهید.
ظرفهای حاوی شیرینی را از فر خارج کرده و بگذارید درون همان ظرف به مدت ۵ دقیقه خنک شوند سپس آنها را از درون ظرف خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.
شیرینی شکلاتی ساده
مواد لازم :
دو عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
یک بندانگشت کمتر از یک لیوان روغن مایع
دو قاشق غذاخوری کاکائو
دو و نیم لیوان آرد
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری وانیل
سه قاشق غذاخوری شکلات چیپسی
یک استکان پودر نارگیل
طرز تهیه :
درون ظرف گودی تخم مرغ را میریزیم .
رویش شکر ، روغن مایع و کاکائو را اضافه کرده با همزن دستی هم میزنیم .
بکینگ پودر ،وانیل ، شکلات چیپسی وآرد را نیز افزوده ، ورز میدهیم .
قوام خمیر باید کمی نرمتر از معمول (لاله گوش ) باشد .
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کرده قالب میزنیم .
میتوانیم قطعاتی به اندازه گردو جدا کرده در دست ، شکل دایره یا مسطح بدهیم .
درون سینی فر وروی کاغذ روغنی ، چیده ، در فر گرم ۱۷۰ درجه بمدت ۱۵-۱۸ دقیقه میپزیم .
پس از خارج کردن از فر میگذاریم سرد شوند .
مقداری شکلات را بروش بن ماری آب میکنیم .
از کاغذ روغنی جدا کرده ، یک سرشان را درون شکلاتِ آب شده وبعدبلافاصله در پودر نارگیل فرو میبریم .
درون ظرف سرو می چینیم .
همه درهم