همه در هم

طرز تهیه ۳ غذای سبک دیگر مخصوص شام

طرز تهیه 3 غذای سبک دیگر مخصوص شام

طرز تهیه ۳ غذای سبک دیگر مخصوص شام

طرز تهیه ۳ غذای سبک دیگر مخصوص شام :

اسفناج، انگور و ژامبون

مواد لازم

•    ۸ ورقه ژامبون
•    ۴ پیمانه انگور
•    ¼ پیمانه سرکه انگور
•    یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
•    کمی نمک و فلفل
•    ۶ پیمانه اسنفناج کوچک
•    ۱۱۰ گرم پنیر هاوارتی شوید
•    گردو (اختیاری)

طرز تهیه

۱. در یک تابه با کمی روغن زیتون، ژامبون ها را بپزید تا برشته شوند. آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغنشان گرفته شود.

۲. در این فاصله، دو پیمانه انگور را از وسط دو نیم کنید.

۳. سرکه، شکر قهوه ای، نمک و فلفل اضافه کنید. ۳۰ ثانیه حرارت دهید تا گرم شوند.

۴. در یک کاسه بزرگ، برگ های اسفناج و انگورهای نصف شده را با هم مخلوط کنید. مایع گرم شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و با انگور و گردو سرو کنید.

نان و کنگر فرنگی

مواد لازم

•    ۴ عدد نان گندم
•    سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
•    ۶ پیمانه برگ اسفناج تازه
•    ۱۷۰ گرم پنیز بز با طعم سیر و سبزیجات
•    ۳۵۰ گرم مغز کنگر فرنگی (مزه دار شده)
•    یک عدد گوجه فرنگی متوسط، خرد شده
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    سس پیتزا (اختیاری)

طرز تهیه

۱.  هر دو طرف نان ها را با روغن چرب کنید. گریل فر را با درجه متوسط روشن کنید، نان را روی توری داخل فر قرار دهید و چند دقیقه گریل کنید تا برشته شوند. روی زغال هم می توانید آنها را برشته کنید.

۲. روی نان ها، برگ های اسفناج، مغز آرتیشو (کنگر فرنگی) و گوجه فرنگی ها را قرار دهید. کمی نمک و فلفل بپاشید. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه داخل فر بپزید تا مواد طلایی شوند. در صورت تمایل، با سس پیتزا سرو کنید.

۳. برای تهیه آرتیشو مزه دار شده آب یک عدد لیموترش، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، دو حبه سیر خرد شده و مغز کنگرفرنگی (اگر کنسروی باشد بهتر است) نیاز دارید. در یک کاسه بزرگ، همه مواد را با هم مخلوط کنید، کنگرها را داخل آن بریزید و هم بزنید تا مواد به خورد آنها بروند.

نان و پنیر سرخ شده

مواد لازم

•    ¼ پیمانه مایونز
•    دو پیمانه اسفناج تازه
•    یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
•    ¼ قاشق چایخوری نمک
•    ¼ قاشق چایخوری فلفل
•    ۸ عدد نان تست
•    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
•    ۱۱۰ گرم پنیر بز مزه دار شده با سیر و سبزیجات معطر
•    یک عدد کدو سبز کوچک، ورقه شده
•    یک عدد گوجه فرنگی، خرد شده

طرز تهیه

۱. در غذاساز، مایونز، یک پیمانه اسفناج، سیر، نمک  و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲. یک طرف ۴ نان تست را با روغن زیتون چرب کنید. سمت چرب شده را روی کاغذ روغن بگذارید. پنیر بز مزه دار شده را روی نان ها بمالید. یک لایه کدو سبز، گوجه فرنگی و برگ های اسفناج را روی آن بگذارید. مخلوط مایونز و اسفناج را روی ۴ نان تست دیگر بمالید و هر کدام از آنها را روی سبزیجات داخل لایه های دیگر نان بگذارید.

۳. ساندویچ های تهیه شده را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه داخل تابه با حرارت متوسط بپزید تا نان ها طلایی شوند.

منبع : برترین ها

همه درهم

خروج از نسخه موبایل