همه در هم

طرز تهیه ۲ نوع کاپ کیک شکلاتی

طرز تهیه 2 نوع کاپ کیک شکلاتی

طرز تهیه ۲ نوع کاپ کیک شکلاتی

طرز تهیه ۲ نوع کاپ کیک شکلاتی :

کاپ‌کیک یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها یا می توان گفت دسرها است. این شیرینی را می توان با چای یا نوشیدنی های خنک میل کرد و از مزه عالی آن لذت برد. کاپ‌کیک معمولی همان کیک یزدی خودمان است. اما این شیرینی انواع متنوعی دارد که ما دستور پخت برخی از انواع شکلاتی آن را برایتان نوشته ایم.

کاپ‌کیک شکلاتی سه‌گانه

مواد لازم

•    ۳ عدد تخم مرغ
•    ۱۷۰ گرم شکلات نیمه تلخ، خرد شده
•    نصف پیمانه کره، خرد شده
•    نصف پیمانه آرد کامل
•    نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
•    ¼ قاشق چایخوری نمک
•    نصف پیمانه شکر
•    یک قاشق چایخوری وانیل
•    خامه شکلات تلخ*
•    خرده شکلات های نیمه تلخ

طرز تهیه

۱. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید. در همین هنگام، در یک قابلمه متوسط، ۱۷۰ گرم شکلات و کره را با هم مخلوط کنید. آن را بپزید و روی حرارت متوسط تا حدی هم بزنید تا هر دو آب شوند. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

۲. قالب های مافین را چرب و آردپاشی کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ و شکر را با همزن برقی به مدت سه دقیقه و با سرعت بالا هم بزنید تا لیمویی رنگ و سفت شود. مخلوط شکلات و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

۴. در یک کاسه متوسط، سفیده های تخم مرغ را با سرعت بالای همزن برقی هم بزنید تا پف کنند. مقدار کمی از سفیده ها را به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و آرام هم بزنید. سپس بقیه تخم مرغ را اضافه کنید و خیلی آرام با کاردک هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.

۵. با قاشق مواد را داخل قالب های مافین بریزید. البته توجه داشته باشید دوسوم قالب را از مواد پر کنید.

۶. مافین ها را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر بپزید. پس از پخت از فر خارج کنید و ۵ دقیقه در فضای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.

۷. در این فاصله، خامه شکلات تلخ را داخل کیسه قیف مانند قنادی بریزید و نوارهای باریک روی مافین ترسیم کنید.

۸. برای تهیه خامه شکلات تلخ* به ۶ قاشق غذاخوری کره آب شده، ۴ پیمانه پودر شکر، ۵۷ گرم شکلات تلخ آب شده، دو قاشق غذاخوری شیر، یک قاشق غذاخوری شیر نیاز دارید.

۹. در یک کاسه بزرگ، کره را با سرعت بالای همزن برقی هم بزنید تا نرم شود. به تدریج یک پیمانه پودر شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شکلات تلخ و دو قاشق شیر را اضافه کنید. به تدریج، شکر اضافی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

کاپ‌کیک شکلاتی

مواد لازم

•    خمیر کیک شکلاتی
•    ۱ ¼ پیمانه خامه قنادی یا خامه ترش
•    ۳ عدد تخم مرغ
•    ۱/۳ پیمانه روغن سرخ کردنی
•    دو قاشق غذاخوری دانه نسکافه
•    نصف یا یک قاشق چایخوری پودر فلفل تند
•    ۳۳۰ گرم شکلات نیمه تلخ
•    دو قاشق چایخوری آرد کامل
•    خامه سفید روی کیک*
•    ۵۷ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
•    ¼ پیمانه خامه قنادی

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. ۲۴ قالب مافین ۶.۵ سانتی متری آماده کنید و داخل آنها کاغذهای مخصوص مافین قرار دهید و کنار بگذارید. در یک کاسه، خمیر کیک شکلاتی را با خامه ترش، تخم مرغ ها، روغن، دانه های نسکافه و فلفل تند با هم مخلوط کنید. آنها را با هم زن برقی با سرعت پایین بزنید تا یکدست شود. دو دقیقه هم با سرعت بالا هم بزنید.

۲. در یک کاسه دیگر، خرده های شکلات و آرد را با هم مخلوط کنید. مواد بالا را به آنها اضافه کنید. مواد آماده شده را با قاشق داخل قالب های مافین بریزید. به مدت ۱۸ تا ۲۲ دقیقه داخل فر بپزید. حدود ۵ دقیقه اجازه دهید خنک شود و سپس خامه رویی سفید را به آن اضافه کنید.

۳. برای مایع شکلاتی روی آن، شکلات های خرد شده را در یک کاسه کوچک بریزید. در یک قابلمه، خامه را بریزید تا بجوشد. شکلات را به آن اضافه کنید. ۵ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود. مایع شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و بالای کیسه را گره بزنید. یک گوشه کوچک آن را سوراخ و آرام روی کاپ‌کیک‌ها را تزئین کنید.

۴. برای تهیه خامه سفید روی کیک باید ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای، نصف پیمانه کره، نصف قاشق چایخوری وانیل و ۲.۵ پیمانه پودر شکر داشته باشید. ابتدا، به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید پنیر و کره در دمای محیط آب شوند. سپس آنها را با همزن برقی با سرعت متوسط یا زیاد به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. وانیل را اضافه کنید و به تدریج پودر شکر را اضافه کنید تا حسابی پف کند.

منبع : برترین ها

همه درهم

خروج از نسخه موبایل