همه در هم

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت و مرغ

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت و مرغ

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت و مرغ

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت و مرغ :

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت :

مواد لازم :

راسته پاک کرده یا مغز ران گوسفند     ۵۰۰ گرم
دنبه خرد شده                         ۱۵۰ گرم
پیاز ریز(مخصوص ترشی)           ۳۰۰ گرم
فلفل قلمی سبز شیرین                     تعدادی
گوجه فرنگی ورقه شده                   ۸ عدد
نمک                            به میزان لازم

طرز تهیه :

ویژگی این کباب این است که با سیخ هایی از چوب  اناز تهیه می شود.(در صورت دسترس نبودن , از  سیخ های کوچک دیگری نی زم یتوانید استفاده کنید ) راسته یا مغز ران را به قطعاتی به طول ۴ سانتی متر و عرض ۲ سانتی متر برش دهید . به ترتیب داخل هر سیخ , یک تکه گوشت , یک دنبه , پیاز و فلفل سبز بزنید تا سیخ ها پر شوند . یک قابلمه متناسب با اندازه سیخ ها برداشته ته آن را با گوجه فرنگی های ورقه شده بپوشانید . سپس سیخ های کباب را روی گوجه فرنگی ها بچینید . در قابلمه را ببندید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب گوجه فرنگی کاملاص تبخیر شود. چنانچه آب گوجه فرنگی تبخیر شده بود ولی کبابها نپخته بود, کمی آب جوش در قابلمه بریزید تا زمانیکه کباب کاملاً بپزد . در اواخر طبخ , کمی نمک به آن بزنید . این کبابها را با سیخ در ظرف بچینید و سرو کنید . (در صورت دلخواه می توانید این کباب را بدون دنبه و فلفل قلمی تهیه کنید).

طرز تهیه کباب حسینی با مرغ :

مواد لازم :

سیخ چوبی مقدار لازم

سینه مرغ ۳ عدد

فلفل دلمه ای ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

پیاز ۲ عدد

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو مقداری

نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه :

سینه های مرغ را درشت خرد کنید و داخل کاسه بریزید سپس پیازهای خرد شده ، روغن مایع ، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و مخلوط نمایید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

پس از مزه دار شدن مرغ را از یخچال خارج کنید ، فلفل های دلمه ای را مکعبی خرد کنید سپس روی سیخ یکی در میان مرغ و فلفل قرار دهید.

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، چند قاشق روغن را با ۲ لیوان اب و مقداری آبلیمو مخلوط کنید و داخل ماهیتابه بریزید ، پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد سیخ های مرغ را داخل ماهیتاب قرار دهید و در آن را ببندید و اجازه دهید با حرارت کم مرغ ها بپزند.

پس از پخت مقداری کره یا روغن داغ روی کباب ها بریزید و بهمراه گوجه های کباب شده ، نان یا برنج سرو کنید.

همه درهم

خروج از نسخه موبایل