همه در هم

طرز تهیه چند سس پر کاربرد ۲

طرز تهیه چند سس پر کاربرد 2

طرز تهیه چند سس پر کاربرد ۲

طرز تهیه چند سس پر کاربرد ۲ :

سس رِنج

مواد لازم

– ۱ پپمانه سس مایونز

– نصف پیمانه خامه ترش

– نصف قاشق چایخوری پودر گل سرخ یا سوسن

– نصف قاشق چایخوری جعفری خشک

– نصف قاشق چایخوری شوید خشک

– ¼ قاشق چایخوری پودر سیر

– ¼ قاشق چایخوری پودر پیاز

– ۱/۸ قاشق چایخوری نمک

– ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

۱.    برای تهیه سس رِنج، سس مایونز، خمیر ترش، شوید، جعفری، پودر گل سرخ، پودر سیر و پیاز، نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید.

۲.    روی آن را بپوشانید و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا برای سرو آماده شود.

سس سالاد ایتالیایی

مواد لازم

– ۱ قاشق سوپخوری پودر سیر

– ۱ قاشق سوپخوری پودر پیاز

– ۱ قاشق سوپخوری شکر سفید

– ۲ قاشق سوپخوری پونه کوهی

– ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

– ¼ قاشق سوپخوری آویشن

– ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک

– ۱ قاشق چایخوری جعفری خشک

– ۱ قاشق چایخوری دانه کرفس

– ۲ قاشق چایخوری نمک

– ۲/۳ پیمانه روغن

– ۲ قاشق سوپخوری آب

– ¼ پیمانه سرکه سفید

طرز تهیه

۱. برای تهیه سس سالاد ایتالیایی، ابتدا در یک کاسه، نمک، پودر سیر، شکر، پودر پیاز، پونه، فلفل، آویشن، ریحان، جعفری و دانه کرفس را با هم مخلوط کنید.

۲. این مخلوط را در یک ظرف دربسته نگه دارید.

۳. در زمان استفاده از این سس، ۱/۴ پیمانه سرکه سفید، ۲/۳ پیمانه روغن، ۲ قاشق سوپخوری آب را با ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط بالا ترکیب کنید.

سس بشامل

مواد لازم

– ۱۰۰  گرم کره

– یک پیمانه شیر

– ۲ قاشق غذاخوری آرد

طرز تهیه

۱. برای تهیه سس بشامل، ابتدا کره و آرد را در یک تابه بر روی حرارت ملایم تفت دهید.

۲. شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۳. تا زمانی هم بزنید که یک مایه غلیظ درست شود. آن را از روی حرارت بردارید.

سس شکلاتی

مواد لازم

– یک و نیم پیمانه آب

– ۱.۵ پیمانه شکر سفید

– ۱ پیمانه پودر کاکائو

– ۱ قاشق چایخوری وانیل

– نمک

طرز تهیه

۱.    برای تهیه سس شکلاتی، ابتدا آب، شکر، پودر کاکائو، و نمک را با هم در یک تابه روی حرارت کم مخلوط کنید. به طور مداوم آن را هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شود و شروع به جوش کند.

۲.    آن را از روی حرارت بردارید و وانیل را به سس شکلاتی اضافه کنید و هم بزنید.

۳.    سس را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید تا هر زمان که خواستید از آن استفاده کنید.

سس پرتقال

مواد لازم

– ۱ پیمانه شکر سفید

– نصف پیمانه کره

– نصف پیمانه آرد ذرت

– نصف پیمانه آب پرتقال

طرز تهیه

۱.    برای تهیه سس پرتقال، ابتدا شکر، کره، نشاسته ذرت و آب پرتقال را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط با هم مخلوط کنید تا به جوش آید.

۲.    حرارت را کم کنید و در این حالت بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه باقی بماند.

۳.    می توانید سس پرتقال را بر روی انواع کرپ و یا با غذاهایی مانند مرغ استفاده کنید.

منبع : برترین ها

همه درهم

خروج از نسخه موبایل