همه در هم

طرز تهیه ماکارونی با هویج و پنیر

طرز تهیه ماکارونی با هویج و پنیر

طرز تهیه ماکارونی با هویج و پنیر

طرز تهیه ماکارونی با هویج و پنیر :

ماکارونی غذای مورد علاقه اکثر افراد به خصوص کودکان میباد در این مطلب دستور پخت ماکارونی به شیوه جدید و به همراه سبزیجات قرار داده ایم که متناسب با ذائقه های گوناگون است :

ارزش غذایی هر وعده :

کالری : ۳۷۰
چربی : ۸ گرم
چربی اشباع شده : ۴.۵ گرم
کربوهیدرات : ۵۸ گرم
فیبر : ۴ گرم

مواد لازم :

هویج با برش های نازک :۲۵۰ گرم
آب و پوست یک عدد پرتقال یا لیمو
ماکارونی : ۳۰۰ گرم
پنیر چدار : یک و نیم پیمانه
ترخون تازه یا خشک : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به اندازه کافی

طرز تهیه :

فر را روی ۳۵۰درجه سانتی گراد قرار بدین.
در یک قابلمه متوسط هویج، پوست و آب پرتقال یا لیمو همراه با یک چهارم پیمانه آب مخلوط کنین. به آن کمی نمک بزنین. روی قابلمه را بپوشونین و بذارین روی حرارت کم به مدت ۳۰دقیقه بجوشه تا نرم بشه.
پوست میوه رو بردارین و بقیه مواد رو به شکل پوره در بیارین.
ماکارونی رو طبق دستور روی پاکت، بپزین و آبکش کنین و یک پیمانه از آب اون رو کنار بذارین.
ماکارونی رو به قابلمه برگردونین. آب ماکارونی و پوره هویج رو به اون اضافه کنین و بذارین به مدت ۵ دقیقه بپزه تا سس اون کمی غلیظ بشه.
سه چهارم پنیر رو به مواد اضافه کنین، ترخون، نمک و فلفل رو هم اضافه کنین.
ماکارونی رو در ظرف مناسب بریزین و باقی مانده پنیر رو به اون اضافه کنین و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار بدین.

منبع : خراسان نیوز

همه درهم

خروج از نسخه موبایل