همه در هم

طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ و گوشت

طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ و گوشت

طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ و گوشت :

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه با گوشت

۷۵۰ گرم ماهیچه با قلم، خرد کرده
۱ عدد پیاز ساطوری
نیم کیلو بامیه
۴-۵ پر سیر کوبیده
۲-۳ قاشق رب گوجه‌فرنگی
۲-۳ قاشق آب‌غوره
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ساییده
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
به میزان لازم نمک و روغن

طرز پخت:

ساقه بامیه را می‌زنند و با کمی روغن ۱۰ دقیقه تفت می‌دهند. سپس با قاشق سوراخ‌دار از روغن جدا می‌کنند. پیاز را با روغن باقی مانده تفت می‌دهند تا کمی رنگ بگیرد. گوشت و زردچوبه و سیر را اضافه می‌کنند و ۵-۶ دقیقه تفت می‌دهند و بعد رب گوجه‌فرنگی و فلفل قرمز را اضافه می‌کنند. سپس ۳ پیمانه آب می‌ریزند تا بحوشد و در دیگ را می‌گذارند و شعله را کم می‌کنند تا گوشت ۳ ساعت بپزد. پس از اینکه گوشت ۲ ساعت پخت بامیه را روی گوشت می‌ریزند و نمک و آب‌غوره اضافه می‌کنند و زیر و رو می‌کنند. این خورش باید کم آب باشد. در فارس و خوزستان چاشنی خورش را بجای رب گوجه‌فرنگی شیرۀ تمرهندی یا رب انار می‌دهند.

مواد لازم برای خورشت بامیه با مرغ :

پیاز ریز شده ۲ عدد
مرغ ۸ قطعه
آب ۸ لیوان
عصاره مرغ مگی ۲ عدد
بامیه خرد شده نیم کیلو
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه ۲/۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن کمی

طرز تهیه:

۱. روغن را در قابلمه ریخته پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید سپس قطعات مرغ شسته شده را به آن اضافه کرده ،ادویه مخلوط+زردچوبه+نمک و فلفل را به مرغ اضافه کرده مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا مرغ همراه پیاز کمی سرخ شود.
۲. آب +عصاره مرغ مگی را به مرغ اضافه کرده سپس درب قابلمه را گذاشته بگذارید مرغ به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزد.
۳. بقیه مواد را به مرغ اضافه کرده بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا خورش جا بیفتد.

همه درهم

خروج از نسخه موبایل