همه در هم

طرز تهیه توپ سیب زمینی

طرز تهیه توپ سیب زمینی

طرز تهیه توپ سیب زمینی

طرز تهیه توپ سیب زمینی :

توپ های سیب زمینی غذایی بسیار اشتها آور و زیباست . ظاهر این غذا برای کودکان شما بسیار جذاب بوده و کودکان بدغذا را ترغیب به خوردن می کند و از آنجایی که مواد به کار رفته در این غذا از ارزش بالایی برخوردارند غذایی بسیار مقوی و پرانرژی شناخته می شود

شما می توانید مواد داخل این توپ های اشتها آور را بسته به ذائقه خود تغییر دهید به طور مثال می توانید از سس گوشت ، سبزیجات ، سس قارچ و … استفاده کنید  و در نهایت لذت کافی را از خوردن این غذا ببرید

مواد لازم :

سیب زمینی – ۳ عدد متوسط
شیر – ۴ قاشق غذاخوری
کالباس – ¾ پیمانه
پنیر مازارلا – ½ پیمانه
پودر آویشن – ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر – ۱ قاشق چایخوری
کچاپ – ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ – ۲ عدد
آرد ساده – ½ پیمانه
آرد سوخاری – ½ پیمانه
آب – به میزان لازم
نمک – به میزان لازم
فلفل – به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن – به میزان لازم

روش تهیه :

سیب زمینی‌ها را شسته، پوست گرفته و نگینی خرد می‌کنیم (وزن تقریبی سیب زمینی‌ها حدود ۶۵۰ گرم). سپس داخل قابلمه ریخته و همراه با آب می‌جوشانیم تا پخته و نرم شوند. بعد از آن سیب زمینی‌ها را آبکش کرده و با ابزار مخصوص (Potato masher) یا گوشتکوب می‌کوبیم تا کاملا نرم و یکدست شوند. سپس مقداری نمک و شیر داغ را به سیب زمینی‌ها اضافه کرده و به هم می‌زنیم (غلظت پوره سیب زمینی باید به گونه‌ای باشد که راحت با دست فرم گرفته و به شکل توپ دربیاید. بنابراین میزان شیر بسته به نوع و مقدار سیب زمینی متغیر می‌باشد). پوره سیب زمینی را کنار می‌گذاریم تا کاملا خنک شود.

در این فاصله مواد داخل توپ‌ها را آماده می‌کنیم. کالباس را ریز خرد می‌کنیم (بسته به ذائقه و سلیقه خود می‌توانید از کالباس یا مارتادلای مرغ، گوشت و یا بوقلمون استفاده کنید). پنیر را نیز رنده کرده و همراه با پودر آویشن، پودر سیر، کچاپ و فلفل به کالباس اضافه می‌کنیم. مواد را با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته و همراه با ۲ قاشق غذاخوری آب به هم می‌زنیم. در کاسه‌ای دیگر آرد ساده و آرد سوخاری را نیز با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

سپس شروع به درست کردن توپ‌ها می‌کنیم. با استفاده از قاشق بستنی ( Ice Cream Scoop) از پوره سیب زمینی که کاملا خنک شده برداشته و کف دست پهن می‌کنیم (برای اینکه اندازه توپ‌ها یکسان باشد از قاشق بستنی استفاده می‌کنیم. می‌توانید از وسایل دیگر نیز استفاده کنید). کمی از مخلوط پنیر و کالباس وسط سیب زمینی گذاشته و سپس اطراف آن را جمع کرده و به شکل توپ فرم می‌دهیم. بعد از اینکه همه سیب زمینی را به این شکل درست کردیم هر توپ را ابتدا در تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد می‌غلطانیم. این کار را دو بار تکرار می‌کنیم تا لایه ضخیمی از آرد سطح سیب زمینی را بپوشاند. سپس توپ‌ها را به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا فرم گرفته و آماده سرخ کردن شوند (در این مرحله می‌توانید توپک‌های سیب زمینی را فریز کرده و در روزهای آتی آن را سرخ و میل کنید).

قابلمه‌ای کوچک با ارتفاع زیاد انتخاب کرده و نیمی از آن را با روغن پر می‌کنیم (از سرخ کن برقی نیز می‌توان استفاده کرد). بعد از اینکه روغن کاملا داغ شد، بسته به اندازه قابلمه چند عدد از توپ‌ها را با هم داخل روغن داغ سرخ می‌کنیم تا سطح آن‌ها کاملا طلایی شود (حدود ۱ دقیقه). سپس روی کاغذ مخصوص قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. بعد از اینکه همه توپ‌ها سرخ شد، آن‌ها را گرم همراه با سالاد و کچاپ یا سس دلخواه سرو می‌کنیم.

منبع : cookoda

همه درهم

خروج از نسخه موبایل