همه در هم

توصیه ای ساده و مفید به خانم های چاق

توصیه ای ساده و مفید به خانم های چاق

توصیه ای ساده و مفید به خانم های چاق

توصیه ای ساده و مفید به خانم های چاق :

این روزها همه جا بحث از چاقی، اضافه وزن و لاغر شدن است، اما آیا تابحال فکر کرده‌اید، که شما واقعا چاق هستید یا نه و یا اینکه به رژیم غذایی و کم کردن مصرف غذا اصلا احتیاجی دارید. در این مطلب قصد داریم به معرفی چاقی، دلایل آن و راههایی برای درمان آن بپردازیم.
چاق بودن یعنی اینکه شما در بدن خود مقدار زیادی چربی دارید، که باعث بخطر افتادن سلامتی شما می شود. داشتن چربی زیاد در بدن می تواند باعث بیماریهایی از جمله، دیابت نوع ۲، بیماری قلبی، فشارخون بالا، آرتروز، سکته و … شود.

بهمین دلایل حتی اگر شما احساس بدی بخاطر چاقیتان ندارید، اما باز هم باید به فکر کاهش وزن کم باشید. درست است که تغییر عادات غذایی و افزایش تحرک سخت است، اما با برنامه ریزی مناسب شما می توانید این کار را انجام دهید.
در این مطلب توصیه ای ساده به خانم ها برای جلوگیری از چاقی شده است :
تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود. بر اساس این مطالعه که در آمریکا انجام شد، وزن زنانی که به برچسب مواد غذایی توجه می کنند، حدود ۴ کیلوگرم کمتر از سایرین است، به عبارت دیگر شاخص توده بدن (BMI) در این گروه ۱.۴۹ پایین تر از کسانی است که در هنگام خرید هرگز به دنبال اطلاعات تغذیه ای مواد غذایی نیستند.

چاقی یکی از بزرگترین مشکلات بهداشتی در زندگی مدرن است و تعداد افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی روز به روز افزایش می یابد. در فاصله سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۰ بیش از یک سوم (۳۷ درصد) جمعیت بزرگسال و ۱۷ درصد کودکان و نوجوانان در امریکا چاق ارزیابی شده اند.

نکته جالب در این مطالعه این است که مشخص شد افراد سیگاری کمتر اطلاعات تغذیه ای مواد غذایی را می خوانند و اغلب شیوه زندگی نامناسبی دارند. همچنین افراد شهرنشین و تحصیل کرده توجه بیشتری به این اطلاعات دارند. در بخش دیگری از این مطالعه مشاهده می شود که ۵۸ درصد مردان و ۷۴ درصد زنان برچسب مواد غذایی را مطالعه می کنند. در این بررسی توصیه شده است از آنجایی که توجه به اطلاعات تغذیه ای مواد غذایی یک راه موثر در پیشگیری از چاقی است، سیاست گذاران بخش سلامت و بهداشتی جوامع، افراد را به مطالعه این برچسب ها تشویق کنند و تولید کنندگان مواد غذایی و صاحبان رستوران ها را متقاعد سازند که حتما اطلاعات تغذیه ای را در برچسب مواد غذایی و منوهای خود درج نمایند.

منابع : راستینه ، سیمرغ

همه درهم

خروج از نسخه موبایل