بایگانی برای دسته ی ‘تغذیه و آشپزی’


خواص خوراکی و درمانی خربزه

خواص خوراکی و درمانی خربزه : خَربُزه گیاهی از تیره کدوییان که میوه‌اش درشت و شیرین و آبدار است. بوته آن کوتاه و ساقه‌هایش روی زمین می‌خوابد. خربزه گیاهی از خانواده Cucurbitaceae با نام علمی Cucumis melo var.inodorus است. خربزه دارای مقدار زیادی ویتامین A،C و سلولز است. به طورکلی خانواده خربزه شامل انواع گرمک و طالبی نیز می‌شود که البته این دو نوع کم آب تر از خربزه هستند. و بهترین نوع آنها شیرین ترین و کم تفاله ترین   ادامه ...

دسته ها : تغذیه و آشپزی
خواص فراوان هندوانه میوه تابستانی

خواص فراوان هندوانه میوه تابستانی : هندوانه نوعی بوته و میوه از دسته صیفی جات است که در جالیز رشد می‌کند. اصل این میوه از هندوستان بوده‌است چنان که از ریشهٔ کلمه برمی‌آید. گونه کامل‌تر نام آن «خربزهٔ هندوانه» بوده‌است. هندوانه پس از آمدن به ایران به عربستان راه یافت و از آنجا به اندلس رسید و از اندلس به ناحیه های دیگر اروپا.از فارسنامهٔ ابن بلخی برمی‌آید که در فهرج هندوانه‌های بزرگی به عمل می‌آمده‌است؛ چنان که گوید «به   ادامه ...

دسته ها : تغذیه و آشپزی
طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ : مواد لازم برای ۴ نفر: – مرغ: یک کیلو‌گرم – برنج: ۵۰۰ گرم – ماست: ۳۰۰ گرم – زعفران: ۲/۱ قاشق چای‌خوری – پیاز بزرگ: ۲ عدد – تخم‌مرغ: ۳ عدد، فقط زرده – روغن: به مقدار لازم – نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند, آب مرغ را   ادامه ...

دسته ها : تغذیه و آشپزی
طرز تهیه زولبیا ، بامیه و گوش فیل

طرز تهیه زولبیا ، بامیه و گوش فیل : مواد لازم برای تهیه زولبیا: نشاسته :۲۰۰ گرم ماست  : ۱۸۰ گرم آرد  : ۲۰ گرم زعفران حل شده  :  یک قاشق سوپخوری روغن جامد  : یک قاشق چایخوری جوش شیرین  : یک دوم قاشق چایخوری آب یا گلاب : یک قاشق سوپخوری  طرز تهیه: نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را   ادامه ...

دسته ها : تغذیه و آشپزی
خواص و فواید بیدمشک

خواص و فواید بیدمشک : بیدمِشک یا سالیکس کاپری (نام علمی: salix aegyptiaca) درخت یا درختچه‌ای زینتی است که دارای گل‌های زردکمرنگ به شکل دم گربه می‌باشد. ارتفاع درخت به ۹ متر می‌رسد. گیاهی است از نژاد بید که اندازه آن از بید معمولی کوچک‌تر ولی سنبله‌های آن دارای اسانس معطری هستند. گل‌های آن قبل از برگ‌ها ظاهر می‌شوند.اسانسی از این گیاه گرفته می‌شود بنام عرق بید‌مشک. هم برای معطر کردن شربت و هم دارای خواص درمانی بالا می‌باشد. بیدمشک   ادامه ...

دسته ها : تغذیه و آشپزی
طرز تهیه دو نوع کتلت

طرز تهیه دو نوع کتلت : طرز تهیه کتلت لپه : مواد لازم برای تهیه کتلت لپه جعفری خرد کرده: دو قاشق غذاخوری لپه : یک کاسه ماست خوری تخم مرغ:دو عدد روغن:دو فنجان پیاز: یک عدد گوشت چرخ کرده :  یک کاسه ماست خوری نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم با این مقدار مواد لازم به اندازه بیست عدد ”‌ کتلت لپه“ کوچک خواهیم داشت. یک عدد پیاز متوسط (معادل ۱۰۰ گرم)، دو فنجان روغن (حدود ۲۰۰ گرم)   ادامه ...

دسته ها : تغذیه و آشپزی
خواص فراوان زردچوبه

خواص فراوان زردچوبه : زردچوبه گیاهی است علفی، پایا و دارای ریزوم هایی که از آن ساقه ی هوایی به ارتفاع یک تا یک و نیم متر خارج می شود. برگ های این گیاه در قاعده ی ساقه، تقریباً غلاف دارد و در بالای ساقه، بدون غلاف هستند. ساقه ی گل دار از بین برگ ها خارج شده و به رنگ سبز مایل به زرد یا زرد است. قسمت مورد استفاده، ریزوم ها است که کشت کاران پس از کندن   ادامه ...

دسته ها : تغذیه و آشپزی
طرز پخت ماهی سالمون به چند روش

طرز پخت ماهی سالمون به چند روش : کتلت سالمون و سیب زمینی مواد لازم – ۴۰۰ گرم فیله سالمون بی ستخوان – دو پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی با پودر پیاز – نصف پیمانه پودر نان خشک یا نان باگت – ۳ قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده – ۱۴۰ گرم سالاد کاهو و کلم – نصف پیمانه سس سالاد طرز تهیه ۱.سالمون را داخل تابه پیرکس قرار دهید. روی آن را سلفون بکشید. ظرف را داخل   ادامه ...

دسته ها : تغذیه و آشپزی
خواص درمانی دارچین

خواص درمانی دارچین : دارچین (نام علمی: Cinnamomum verum و هم‌چنین Cinnamomum zelanicum) درختچه‌ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بوها (Lauraceae) از جنس دارچین‌ها (Cinnamomum). درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می‌شود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است. دارچین بومی سری‌لانکا و جنوب هند است و   ادامه ...

دسته ها : تغذیه و آشپزی
زرد آلو و خواص بیشمار آن

زرد آلو و خواص بیشمار آن : زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گلسرخیان است. درخت زردآلو بومی ارمنستان است. زرد آلو در زبان ارمنی “دزیران”، در ترکی آذربایجانی اریک (ərik) و در ترکی استانبولی (Kayısı) نامیده می شود. یکی از انواع آن‌ شکر پاره است که همان طور که از نامش پیداست، طعمی بسیار شیرین دارد. نوع دیگر آن قیسی است که به اندازه بقیه انواع زردآلو فراوانی ندارد ولی خشک شده آن به راحتی   ادامه ...

دسته ها : تغذیه و آشپزی



آخرین مطالب ویژه

فواید تندخوانی و تقویت حافظه در زندگی و کار و تحصیلمان چیست ؟

فواید تندخوانی و تقویت...

درتاریخ : فروردین - 2 - 1399

دیدگاه‌ها برای فواید تندخوانی و تقویت حافظه در زندگی و کار و تحصیلمان چیست ؟ بسته هستند

« تلگرام » چند میلیون کاربر ایرانی دارد؟

« تلگرام » چند...

درتاریخ : خرداد - 2 - 1394

دیدگاه‌ها برای « تلگرام » چند میلیون کاربر ایرانی دارد؟ بسته هستند

سپندارمذگان ، روز عشق ایرانی

سپندارمذگان ، روز عشق...

درتاریخ : بهمن - 28 - 1392

دیدگاه‌ها برای سپندارمذگان ، روز عشق ایرانی بسته هستند

تازه ترین نوشته ها

۲۲ دلیل مهم برای موفقیت در کنکور و امتحانات

۲۲ دلیل مهم برای...

درتاریخ : مهر - 14 - 1398

دیدگاه‌ها برای ۲۲ دلیل مهم برای موفقیت در کنکور و امتحانات بسته هستند

زومبا چیست و برای چه افرادی مناسب است ؟! | معرفی انواع زومبا

زومبا چیست و برای...

درتاریخ : آذر - 27 - 1396

دیدگاه‌ها برای زومبا چیست و برای چه افرادی مناسب است ؟! | معرفی انواع زومبا بسته هستند

خواص بی نظیر خرما ! | از فواید خرما چه میدانید ؟!

خواص بی نظیر خرما...

درتاریخ : آذر - 26 - 1396

دیدگاه‌ها برای خواص بی نظیر خرما ! | از فواید خرما چه میدانید ؟! بسته هستند

سیاهدانه و روغن سیاهدانه و فواید بیشمار آن ! | از فواید سیاهدانه چه میدانید ؟!

سیاهدانه و روغن سیاهدانه...

درتاریخ : آذر - 10 - 1396

دیدگاه‌ها برای سیاهدانه و روغن سیاهدانه و فواید بیشمار آن ! | از فواید سیاهدانه چه میدانید ؟! بسته هستند

چای سیاه و خواص درمانی بی نظیر آن

چای سیاه و خواص...

درتاریخ : خرداد - 4 - 1394

دیدگاه‌ها برای چای سیاه و خواص درمانی بی نظیر آن بسته هستند

توصیه‌های مفید تغذیه‌ای در هفته‌های پایانی تا کنکور

توصیه‌های مفید تغذیه‌ای در...

درتاریخ : خرداد - 2 - 1394

دیدگاه‌ها برای توصیه‌های مفید تغذیه‌ای در هفته‌های پایانی تا کنکور بسته هستند

با بالا رفتن سن پوستی زیبا داشته باشید

با بالا رفتن سن...

درتاریخ : اردیبهشت - 28 - 1394

دیدگاه‌ها برای با بالا رفتن سن پوستی زیبا داشته باشید بسته هستند

طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب سنتی خوشمزه

طرز تهیه کباب کوبیده...

درتاریخ : اردیبهشت - 27 - 1394

دیدگاه‌ها برای طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب سنتی خوشمزه بسته هستند

چرا غسل جنابت باید انجام بگیرد؟

چرا غسل جنابت باید...

درتاریخ : اردیبهشت - 27 - 1394

دیدگاه‌ها برای چرا غسل جنابت باید انجام بگیرد؟ بسته هستند

تغذیه تکمیلی کودک چگونه باید باشد

تغذیه تکمیلی کودک چگونه...

درتاریخ : اردیبهشت - 22 - 1394

دیدگاه‌ها برای تغذیه تکمیلی کودک چگونه باید باشد بسته هستند

تبلیغات

  • نرم افزار تندخوانی و تقویت حافظه