خواص آلبالو و آب آلبالو : آلبالو میوه ای سرخ رنگ، شبیه گیلاس ولی کوچکتر و ترش و شیرین. میوه آلبالو، لذیذ، مطبوع و نام دیگرش « آلی بالی» است. درخت آلبالو در مناطق مختلف ایران می روید و از میوه تازه و خشک آن استفاده می کنند و یا شربت و مربا ویا آلبالو پلو و یا خورش آلبالو درست می کنند. از آنجا که قند موجود در آلبالو از لولز است برای بیماران مبتلا به مرض قند ( ادامه ...
طرز تهیه حلیم با گوشت و بوقلمون : مواد لازم : گندم خورد شده یا گندم معمولی (توضیح میدهم) ۴۰۰ گرم گوشت سردست (بعضی بوقلمون هم استفاده میکنند) ۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد زردچوبه نیم قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری روغن یا کره به مقدار نیاز آب سرد تقریبا ۱.۵ لیتر شکر، دارچین و روغن به اندازه دلخواه طرز تهیه : گندم را معمولا باید گندم پوست کنده استفاده کنید. اگر مثل من گندم بدون پوست ادامه ...
بهترین و مفیدترین مواد غذایی برای خانم ها : ما در اینجا ۱۰ گروه از مواد غذایی را برایتان نام برده ایم که جزء پرانرژِی ترین مواد غذایی برای تمامی خانم ها و در تمامی سنین می باشد که قطعا شما هم می توانید از این رهنمودها بهره مند شوید. شکلات سیاه در مبارزه با استرس و بیماری های ترس محققان اروپایی متوجه شده اند که زنانی که روزانه یک گرم و نیم شکلات سیاه که در حدود ۲۰۰ کالری ادامه ...
طرز تهیه کاتلیس ، کتلتی خوشمزه : مواد لازم پیاز یک عدد سیر ۲ تا ۳ حبه گوشت چرخ کرده نیم کیلو گرم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم زردچوبه و زنجفیل به دلخواه گشنیز خرد شده یک استکان فلفل سبز ۳ تا ۴ عدد سیبزمینی ۱ کیلو پودر زیره سبز دو قاشق مرباخوری تخممرغ ۱ عدد لیموترش تازه ۱ عدد طرز تهیه در مرحله اول پیاز و سیر را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را با انواع ادویهها، نصف استکان گشنیز ادامه ...
طرز تهیه جوانه ماش و فواید آن : روش آمادهسازی جوانه ماش : ماشها را ابتدا خوب بشویید،سپس آنها را درون آب خیس کرده و به مدت ۱۲ ساعت در جای تاریک و خنک قرار دهید. سپس آنها را مجددا بشویید و به مدت ۱۲ ساعت دیگر در جای تاریک و خنک قرار دهید. جوانههای ماش پس از ۱۲ ساعت دوم آماده میشوند. دانههای ماش معمولا طی ۲۴ ساعت جوانه میزنند و اگر میخواهید حداکثر استفاده را از آنها ببرید ادامه ...
نکات تغذیه ای بیماران سرطانی : زمانی تصور میشد که رژیمهای غذایی نقشی در مرگهای ناشی از سرطان ندارند. امروزه محققان ثابت کردهاند که رژیم غذایی روزانه افراد نقش مهمی در پیشگیری، بروز و درمان انواع سرطانها ایفا میکند. با پذیرش این حقیقت که انسان هر روزه ملزم به مصرف غذا میباشد و به دلیل تعداد و تنوع سرطان هایی که بطور بالقوه با رژیم غذایی در ارتباط هستند، میتوان گفت که در حدود یک سوم سرطانهایی که در نهایت ادامه ...
آب گوجه فرنگی و خواص معجزه آسای آن : گوجه فرنگى ابتدا به عنوان گیاه زینتى در باغچه ها مورد استفاده قرار گرفت وبه نام سیب طلایى یا سیب عشق معروف شد. مصرف گوجه فرنگى به عنوان نوعى سبزى ازقرن نوزدهم میلادى به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانى اول به تدریج بر مصرف آن اضافه شد، طورى که امروزه به صورت خام و پخته یا به صورت سس و رب موارد استعمال زیادى دارد. ترکیبات شیمیایی بررسی ادامه ...
طرز تهیه قطایف شیرینی محبوب عربی : این شیرینی در ماه رمضان در کشورهای عربی بسیار طرفدار داشته و در ترکیه به نام (تاش کاداییف) معروف است. مواد لازم برای تهیه خمیر قطایف: آرد ۱ و یک دوم پیمانه مایه خمیر سه چهارم قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری آب گرم ۱ و یک دوم پیمانه نمک یک پنسه روغن برای سرخ کردن به میزان لازم مواد میانی قطایف: شکر ۴ قاشق چایخوری دارچین ۲ قاشق چایخوری گردوی خردشده ۲۲۰ ادامه ...
طرز تهیه ۲ کاپ کیک شکلاتی دیگر : کاپکیک شکلات و کدو سبز مواد لازم • روغن • دو پیمانه کدوسبز رنده شده • سه عدد تخم مرغ • دو پیمانه شکر درشت • ¾ پیمانه روغن سرخ کردنی • دو قاشق چایخوری وانیل • دو پیمانه آرد کامل • ۲/۳ پیمانه پودر کاکائو • یک قاشق چایخوری جوش شیرین • یک قاشق چایخوری نمک • نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر • ¾ پیمانه تکه های شکلات • خامه کره ادامه ...
خواص طالبی میوه ای تابستانی : طالبی (نام علمی: ‘cucumis melo’) را در جنوب آمریکا و در تجارت غالبا بنام کانتالوپ میشناسند. عقیده بر این است که مبدا آن هندوستان بوده. طالبی که با نام Cantaloupe در آمریکا شناخته میشود از نظر ظاهری شباهت هایی با طالبی ایرانی دارد اما دانههای درون آن و رنگش کاملا متفاوت با طالبی ایرانی است. آب و هوای ایدهآل برای طالبی عبارتست از یک فصل نسبتاً طولانی عاری از یخبندان همراه با میزان فراوانی ادامه ...