طرز تهیه دونات و دونات شکلاتی : مواد لازم: آرد ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۰۰ گرم روغن آبکرده ۱۰۰ گرم ماست غلیظ ۱ پیمانه سرخالی بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری خاکه قند ۲۰۰ گرم نمک ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین ۲ قاشق سوپخوری جوش شیرین ۱/۲ قاشق مرباخوری طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را با روغن و شکر مخلوط کنید و بزنید تا کاملا سفید شود. جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را در ادامه ...
خواص غذایی و درمانی عدس : عدسها گیاهان بُنشنی هستند، دانه های گیاهانی که نام گیاه شناسی آن Lensensculenta میباشد. که در غلافهایی که شامل یک یا چند دانه عدس میباشد رشد میکنند.. عدسها را بر اساس بزرگی و کوچکی آنها تقسیم بندی میکنند.. در حالی که بیشترین نوع عدس در آمریکا سبز یا قهوه ای هستند عدسها معمولاً به رنگهای نارنجی، قرمز، زرد و یا سیاه میباشند. عدسهای گرد، بیضی یا قلبی شکل اندازه کوچک دارند، در بعضی مواقع ادامه ...
طرز تهیه عدسی و ۸ راز خوشمزه تر شدن آن : مواد لازم : دو لیوان عدس روغن ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل پیاز متوسط یکعدد برای پیاز داغ رب گوجه فرنگی ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه : عدس را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید و آب آنرا عوض کنید . با اینکار شاید مقداری از املاح بیرون ریخته شود ولی دیگر دل درد نخواهید گرفت و رنگ آنهم پس از پخت تیره نمیشود . عدس ادامه ...
در مورد خواص لپه چه میدانید : لپه دانههای جدا شده، پوست کنده و خشک شدهٔ گیاهانی چون نخود فرنگی با نام علمیPisum sativum و نام انگلیسی Split pea، نخود معمولی با نام علمی Cicer arietinum و نام انگلیسی Split chickpea و نخود کفتری با نام علمی Cajanus cajanو نام انگلیسی Split Pigeon-Pea هستند. لپه مختص نخود نیست و لپه ی عدس ، لپه ی لوبیا و لپه ی باقلا نیز وجود دارد . آنها در گونههای زرد و سبز ادامه ...
طرز تهیه ۳ صبحانه خوشمزه و کم کالری : تاکو صبحانه مواد لازم • نان پیتا یا ترتیلا • یک قاشق چایخوری روغن گیاهی • کمی روغن • ¼ قاشق غذاخوری نمک • یک پیمانه سیب زمینی قهوه ای رنده شده • دو قاشق غذاخوری فلفل سبز شیرین، خرد شده • ۴ عدد تخم مرغ، هم زده • دو عدد سفیده تخم مرغ • ۵ قاشق غذاخوری سس سالسا • نصف پیمانه لوبیای سیاه یا قرمز، پخته شده • ¼ ادامه ...
خواص و فواید آویشن : آویشن درختچه ای کوتاه و پر شاخه است. شاخه های علفی آن پوشیده از برگ هایی در قسمت فوقانی ساقه است. گل های سفید ریز آن به طور چتری و منفرد می رویند. میوه آن فندق چهار قسمتی است. گیاه آویشن گیاهی است علفی با ساقه های کرکدار و سفید از خانواده نعناع (Lamiasceae) که سرشاخه های گل دار و برگ، آن قابل استفاده می باشد. این گیاه دارای طبیعتی گرم و خشک است و ادامه ...
چند کاپ کیک شکلاتی بی نظیر : کاپکیک شکلات تلخ و تمشک مواد لازم • نصف پیمانه کره • دو عدد تخم مرغ • ۱ ۲/۳ پیمانه آرد کامل • نصف پیمانه پودر کاکائو تلخ • یک قاشق چایخوری جوش شیرین • نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر • نصف قاشق چایخوری نمک • ۲/۳ پیمانه شکر دانه درشت • ۲/۳ پیمانه شکر قهوه ای • ۱.۵ قاشق چایخوری وانیل • یک پیمانه شیر ترش (شیری که کره آن گرفته شده ادامه ...
خواص درمانی و خوراکی بامیه : بامیه با نام علمی Hibiscus به خانواده پنیرک یا Malvaceae تعلق دارد. میوه بامیه، شامل غلاف گوشتی است که دارای مقطعی ۵ یا ۶ ضلعی بوده که از قاعده به طرف رأس به تدریج باریک و نوک تیز میشود. طول میوه به ۳ تا ۷ سانتیمتر میرسد.درون میوه در چند ردیف، دانههای سفید رنگ و نرمی قرار دارد که پس از رسیدن به رنگ سبز کمرنگ تغییر یافته و سفت میشوند.بامیه با داشتن مواد ادامه ...
طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ و گوشت : مواد لازم برای تهیه خورش بامیه با گوشت ۷۵۰ گرم ماهیچه با قلم، خرد کرده ۱ عدد پیاز ساطوری نیم کیلو بامیه ۴-۵ پر سیر کوبیده ۲-۳ قاشق رب گوجهفرنگی ۲-۳ قاشق آبغوره ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ساییده ۱ قاشق چایخوری زردچوبه به میزان لازم نمک و روغن طرز پخت: ساقه بامیه را میزنند و با کمی روغن ۱۰ دقیقه تفت میدهند. سپس با قاشق سوراخدار از روغن جدا میکنند. ادامه ...
هلو و خواص فراوان آن : درخت هلو از زمان های قدیم در چین وجود داشته و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . در قرون وسطی از آن بصورت یک داروی گیاهی استفاده می کردند. درخت هلو درختی است زیبا به بلندی تقریبا ۵ متر که دارای شاخه های زیادی می باشد برگ های آن بیضی شکل ، دراز ودارای کناره های اره ای است . گل های هلو زودرس هستند و قبل از باز شدن ادامه ...