خواص زیتون زیتون درختچهای است به ارتفاع حدود سه متر که در شرایط مساعد، ارتفاع آن به ۱۲ متر و قطر تنهاش به ۳ متر میرسد. چوب درخت زیتون بسیار سخت و مقاوم و رنگ آن زرد است که خطوط قهوهای رنگ در آن وجود دارد. این گیاه در اوایل تابستان شروع به گل دادن میکند و میوه آن کم کم و در اواخر تابستان به ثمر میرسد که در این هنگام زیتون سبز روشن است و در اواخر پاییز ادامه ...
خواص دارویی و درمانی شلغم شلغم گیاهی است به رنگ سبز و سفید و با برگهایی ناصاف و بریدگیهای زیاد. ریشهٔ آن غدّهای و به شکلهای گرد و یا دراز به رنگ سفید با لکههای بنفش میباشد. شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنیاش ارزندهاست، بلکه از حیث سایر ویژگیهای غیر غذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزیهای مهم شمرده میشود. شلغم گیاهی بسیار مقوی و مغذی است که به دلیل دارا بودن قند گیاهی و ادامه ...
خواص فراوان توت فرنگی توت فرنگی گیاهی است با نام علمی : FRAGARIA VESCA از خانواده گل سرخ : ROSACACEAE که دو نوع ساقه راست و خوابیده دارد. گلهای آن منظم و به رنگ سفید میباشد این میوه به صورت قرمز، گوشتدار و دارای هستههای ریزی است که از ماه اردیبهشت پدیدار میشود و تا آخر مرداد دوام میآورد. توت فرنگی علاوه بر اینکه خوشمزه است، اثرات مثبتی نیز روی سلامتی بدن دارد. توت فرنگی به حالت خودرو در بعضی ادامه ...
دستور ۳ غذای مطبوع گیلانی قلیه سیر : مواد لازم: مرغ متوسط:۱ عدد لپه :۲ قاشق غذاخوری برگ سیر:۳ تا ۴ عدد تخم مرغ :۳ تا ۴ عدد روغن:به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین :به میزان لازم طرز تهیه: مرغ را پاک کرده، بشویید، نمک بزنید و به همراه زردچوبه و روغن کمی سرخ کنید تا رنگ مرغ تغییر کرده و سفید شود. لپه را بشویید و داخل قابلمه مرغ بریزید و پس از کمی تفت دادن یک ادامه ...
۱۴ خاصیت لیمو ترش و لیمو شیرین آیا می دانستید که مصری های باستان معتقد بودند که خوردن لیمو و آب لیمو بدن را در برابر سموم متعدد محافظت می کند؟ بررسی های اخیر این عقیده را تایید کرده است به نوشته سایت «Readers Digest» ، قرن هاست که لیمو برای خاصیتی که دارد، بین مردم شهرت زیادی پیدا کرده است. لیمو خاصیت ضدباکتریایی، ضدویروسی، تقویت کننده سیستم دفاعی بدن، کاهش دهنده وزن، هضم کننده و تصفیه کننده کبد را ادامه ...
خواص شکلات ، خوشمزه پر خاصیت کاکائو بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک است و حداقل به مدت سه هزار سال در این منطقه کشت میشدهاست. مدارک باستانشناسی حاکی از کشت و استفاده خوراکی از این ماده در هندوراس در حدود ۱۱۰۰ سال پیش از میلاد مسیح است. شکلات در قسمت آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس محسوب میشد و از دانههای کاکائو هم به عنوان پول استفاده میکردند. درگذشته شکلات بیشتر در نوشیدنیهای شکلاتی کاربرد داشتهاست. اولین بار، فاتحان ادامه ...
طرز تهیه سه دسر خوشمزه: مواد لازم: آرد سفید ½ ۲ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ¾ پیمانه ماست ¾ پیمانه شکر ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری جوش شیرین ½ قاشق چایخوری وانیل ¼ قاشق چایخوری (هر پیمانه معادل یک لیوان معمولی است) طرز تهیه : ۱- شکر را در ظرف گودی ریخته و وانیل را می افزاییم و مخلوط می کنیم. (می توان به جای وانیل از رنده پوست یک لیمو ترش یا رنده ادامه ...
خواص نارنج نارنج، میوه ای از گروه مرکبات است. آب نارنج ترش، مطبوع و سرشار از ویتامین C است. نارنج از جمله میوه هایی است که برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه، گلودرد و فشار خون بسیار مفید است. نارنج میوهای که در کشور ما به فراوانی تولید میشود و محصولات جانبی متعددی نیز دارد. نارنج میوه درختی بزرگ و زیباست با برگهایی بزرگتر و خوشبوتر از برگهای درخت لیمو. شکوفههای آن که بسیارخوشبو است بهارنارنج نامیده میشود. در ادامه ...
خواص انار اَنار (نام علمی: Punica granatum) یکی از میوههای درختی است که دانههایی اغلب قرمز، و گاهی سفید، و یا به رنگهایی مابین آن دو دارد. رنگ پوست آن نیز قرمز یا تقریبا زرد است. انار بومی مناطق شرق ایران تا کوههای هیمالیا در شمال هند است و یکی از اولین گیاهان اهلی شدهاست. ایران با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن انار، بزرگترین تولیدکنندهٔ انار در دنیا بوده و هندوستان دومین کشور تولید کنندهاست. در ایران، شهرستانهای ساوه، نیریز ادامه ...
خواص و مضرات چای سبز چای علاوه بر اینکه میتواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین میتواند در ارتفاعاتی به بلندی ۲۱۰۰ متر از سطح دریا نیز رشد نماید. بهترین چایها را میتوان در ارتفاعات یافت جایی که برگهای آنها به آرامی رشد میکنند و طعم بهتری دارند. با توجه به ارتفاعی که چای در آنها میروید، برگهای تازه چای بین دو سال و نیم تا پنج سال طول میکشد تا برای چیدن آماده شوند. چای برگهای فراوانی ادامه ...