خواص فراوان عسل طبیعی : از گذشته تا کنون از عسل در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شده است. مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن است. در حالی که عسل یک ماده کاملاً خوراکی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد ، ولیکن میکروب ها در معرض عسل نابود شده و اجساد آنها نیز به مرور از بین می رود. زیرا عسل حاوی آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز است . در گذشته از این ادامه ...
خواص میوه زغال اخته : زغال اخته بیشتر از آن که میوهای مرسوم باشد، میوه نوبرانه و هوسانه است که در اواخر تابستان در مغازهها دیده میشود. زغال اخته اغلب به فرم تودهای در جنگلها و مردابها و نقاط مرتفع تا کم ارتفاع رشد میکند. این میوه دارای رنگی قرمز و بسیار ترش است. هنگامی که کاملا میرسد به رنگ سیاه و شیرین تبدیل میشود و کاربرد آن در صنایع غذایی و شکلات سازی، لواشک و… است زغال اخته دارای ادامه ...
طرز تهیه قطاب به ۲ روش : روش اول مواد لازم برای تهیه خمیر : – ماست چکیده ۱٫۲ پیمانه – روغن مایع ۱٫۲ پیمانه – آردسفید ۲٫۵ پیمانه – پودرخمیرترش ۱٫۲ قاشق چایخوری مواد لازم برای داخل قطاب: – بادام خام ۱۰۰ گرم – گلاب ۴ قاشق غذاخوری – هل ۱ قاشق چایخوری – شکر۲ قاشق غذاخوری – پودرقند به میزان لازم برای غلطاندن قطاب – پودرپسته برای تزئین – روغن مایع برای سرخ کردن طرز تهیه : ادامه ...
طرز تهیه شیرینی برنجی به ۲ روش پخت شیرینی با فر : موادلازم : آرد برنج نرم۵۰۰ گرم روغن جامد۱۵۰گرم کره دوغ گرفته یا کره۱۰۰گرم زرده تخم مرغ۲ عدد پودر شکر نرم۱۵۰گرم هل سبز ساییده یک دوم قاشق چایخوری گلاب یک دوم قاشق چایخوری (درصورت تمایل) زعفران به میزان لازم (در صورت تمایل) تخم خرفه به میزان لازم (برای تزیین) طرز تهیه: در کاسه ای روغن جامد و کره را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً سفید و پوک ادامه ...
طرز تهیه ۳ نوع ترشی ترشی از آن دسته چاشنی های اشتها آور ست که امروزه تقریبا کمتر سفره ای را فاقد انواع ترشی می یابیم فرایند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد غذایی و استفاده آنها در خارج از فصل برداشت شان بوجود آمد البته امروزه افراد، نه تنها به دلیل نگهداری از مواد غذایی، بلکه به دلیل لذت بردن از طعم انواع ترشی، اقدام به ترشی گذاشتن می کنند. طرز تهیه ترشی بندری : مواد لازم: – یک ادامه ...
خواص کنجد و روغن کنجد متجاوز از پنج هزار سال است که انسان به خواص معجزه آسای کنجد پی برده است . پهلوانان قدیم آنرا برای زیاد کردن زور می خوردند و امروز هم در بین قهرمانان ترکیه قابل توجه است و دارای ارزش زیادی می باشد . هندیها بیش از سایر اقوام برای این گیاه خاصیت و اثرات معجزه آسا قائلند و آنرا زیاد کننده قدرت و عامل طول عمر می شناسند و روی این اصل آنرا در تشریفات ادامه ...
خواص کاهو و سکنجبین کاهو یکی از قدیمیترین سبزیجات دنیا است منشاء آن در هندوستان وآسیای مرکزی می باشد . کاهو طبق مدارکی که بدست آمده از شش قرن قبل از میلاد در ایران مصرف می شده است و یک قرن قبل از میلاد به روم راه یافته و غذای مهمی برای رومیان بوده است . کریستف کلمب تخم کاهو را به دنیای جدید برد بطوریکه از اوائل قرن پانزدهم میلادی کاهو در هائیتی و باهاما کشت می شده است ادامه ...
طرز تهیه ۳ نوع لازانیا لازانیا (lasagna) یک غذای ایتالیاییه و کسرول (casserole) محسوب می شه. یعنی با گوشت درست می شه. اما امروزه لازانیای گیاهی با بادمجون و زیتون و سیر و سویا، هم درست می شه. برای لازانیا ۴تا چیز اساسیه. اول ورق لازانیا، دوم سس راگو (ragù) یا همون سس گوشت، سوم سس بشامل (Béchamel sauce) یا همون سس سفیدی که با شیر درست شده، چهارم هم پنیر. لازانیا گوشت : مواد لازم : ورق لازانیا ۱۲تا ادامه ...
خواص گوجه سبز فصل بهار با نوبرانههای گوجه سبز همراه است. متخصصان تغذیه بر این عقیدهاند که گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. فصل بهار با نوبرانههای گوجه سبز همراه است، گرچه قیمت آن گران است اما متخصصان تغذیه بر این عقیدهاند که گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. گوجهسبز به صورت تازه و پخته درخورشها مصرف میشود. این میوه غنی از ویتامین C، اسیدمالیک و اسید سیتریک است، اما توجه داشته ادامه ...
خواص چغندر یا لبو گیاه شناسان قدیم ایران بیخ مرا از دسته میوه ها و سبزیها جدا کرده و جزو هویجها شمرده اند ولى برگ من در دسته سبزیهاست . برگ من سحرگاه بى مزه و شامگاه شیرین است . زیرا در روز با کمک نور آفتاب ، قند مى سازم و شب بتدریج آنرا جهت ذخیره به بیخ خود که انبار من است مى فرستم و به همین جهت است که اگر برگ مرا صبح بچینند و میل نمایند، ادامه ...