طرز تهیه 3 نوع لازانیا

طرز تهیه ۳ نوع لازانیا

طرز تهیه ۳ نوع لازانیا

لازانیا (lasagna) یک غذای ایتالیاییه و کسرول (casserole) محسوب می شه. یعنی با گوشت درست می شه. اما امروزه لازانیای گیاهی با بادمجون و زیتون و سیر و سویا، هم درست می شه. برای لازانیا ۴تا چیز اساسیه. اول ورق لازانیا، دوم سس راگو (ragù) یا همون سس گوشت، سوم سس بشامل (Béchamel sauce) یا همون سس سفیدی که با شیر درست شده، چهارم هم پنیر.

لازانیا گوشت :

مواد لازم :

ورق لازانیا ۱۲تا

گوشت گوساله چرخ کرده ۴۰۰ گرم

قارچ ۴۰۰ گرم

سس سفید (یک قاشق غذا خوری آرد، دو قاشق کره، یک لیتر شیر)

پنیر پیتزا رنده شده (ترجیحا موزارلا)

پیاز یک عدد بزرگ (رنده شده)

فلفل دلمه ای (یک عدد کوچک)

آبغوره، رب گوجه فرنگی، ادویه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای درست کردن سس گوشت، پیاز رو کمی تو کره سرخ کنید. بهش گوشت گوساله ی چرخ کرده رو اضافه کنید. اضافه کردن زردچوبه کاملا اختیاریه. رب گوجه فرنگی رو انقدری اضافه کنید تا کاملا گوشت قرمز بشه. فلفل دلمه ای رو ریز کنید و اضافه کنید و بذارید گوشت ۳۰ دقیقه بپزه. البته اگه از قیافه ی فلفل دلمه ای پخته شده خوشتون نمی آد می تونین فلفل رو به تیکه های بزرگ تقسیم کنید و بعد پختن گوشت، اونها رو دور بریزید.
قارچ ها را خورد کنید و یک کمی از قارچهایی که خوشگلترند رو برای تزئین روی لازانیا جدا کنید.
بعد ۳۰ دقیقه قارچها رو اضافه کنید و بعد ده دقیقه آبغوره و نمک و ادویه رو اضافه کنید. پیشنهاد ارائه شده ادویه کاری است. اگه خیلی تند نیست  می تونین از فلفل سیاه هم استفاده کنید. در آخر هم بذارید تا سس گوشت غلیظ بشه و آب نداشته باشه.
ورقهای لازانیا رو تو آب جوش بریزید و همونطوری که روی بسته توضیح داده شده، بسته به برندش، اونها رو بجوشونید. یک کم هم نمک به آب اضافه کنید.
در واقع روش درست کردن لازانیا خیلی ساده است و تنها چیزی که ممکنه در طعمش فرقی ایجاد کنه روش تهیه ی سس گوشت و سس سفیده. می تونید سس سفید رو با شیر کمتری درست کنید و به جاش توی سس گوشت یک مقدار خامه اضافه کنید اما ارجهیت با روش اول است .
کف ظرف رو با مقدار خیلی کم کره چرب کنید و به ترتیب یک ورقه لازانیا، سس گوشت و سس سفید بریزید. هر چی سس سفیدتون غلیظتر باشه، بهتر لایه ها به هم می چسبن.
لایه ها رو تا بالای ظرف بچینید. روی روقه ی آخر سس گوشت بریزید و یک لایه پنیز اضافه کنید. بهترین پنیر برای لازانیا پنیز موزارلاست. روش رو هم می تونین تزئین کنید. البته عموما پنیر رو طوری می ریزند که گوشت از زیر پیدا باشه و یک طرحی هم بهش می دن. می تونین پنیر رو با نظم در یک نقاط خاصی بریزید و وقتی هم که برش می زنید این قلنبه های پنیر وسط هر برش بیفته و روش رو با کچاب تزئین کنید. بهترینها برای تزئین لازانیا قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز و زیتونه.
روی لازانیا فویل بکشید.
به مدت ۳۰ دقیقه تو فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد (یا ۴ درجه ی گاز-۳۵۰ تا ۴۰۰ فارنهایت) بگذارید. لازانیا آماده است. می تونین ۵ دقیقه هم بدون فویل توی فر بذارین تا قارچ و فلفل دلمه ای هایی که برای تزئین استفاده کردین یک کمی برشته بشن.

طرز تهیه لازانیا با سس گوجه فرنگی

مواد لازم:

روغن زیتون : به مقدار لازم

سیر خرد شده :۲ حبه

فلفل قرمز: یک و نیم عدد

ریحان تازه :یک دسته کوچک

گوجه فرنگی خرد شده :۴۰۰ گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

لازانیا :۲۵۰ گرم

پنیر پارمسان برای سرو

طرز تهیه:

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن روغن زیتون بریزید. وقتی روغن داغ شد، سیر و فلفل را داخل آن سرخ کنید تا رنگ آن‌ها کمی تغییر کند. مقدار زیادی از برگ‌های ریحان را داخل ماهیتابه بریزید.
پس از چند ثانیه، گوجه فرنگی‌ها را اضافه نمایید. بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه داخل ماهیتابه بجوشند. اگر مایل هستید سس یکدست‌تری داشته باشید می‌توانید سس را از صافی عبور دهید. با نمک و فلفل طعم آن را طبق ذائقه‌ی خود تنظیم نمایید و آن را گرم نگه دارید
یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و داخل آن کمی نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. طی این مدت، ورقه‌های لازانیا را روی سطح صافی قرار دهید که آن را با آرد پوشانده‌اید. سپس با چاقو ورقه‌های لازانیا را به نوارهای باریک برش بزنید. زمانی که آب کاملاً در حال جوشیدن بود، لازانیا را داخل آن بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا نرم شوند.
سپس آن‌ها را آبکش نمایید، ولی بهتر است مقداری از آب آن را نگاه دارید.
لازانیا را داخل سس گرم بریزید. اگر فکر می‌کنید ترکیب آن‌ها خیلی سفت شده، می‌توانید کمی از آب باقیمانده از آبکشی لازانیا را روی آن‌ها بریزید تا رقیق‌تر شود. روی آن مقداری پنیر پارمسان رنده شده همراه با مقداری برگ ریحان بریزید و خیلی زود سرو نمایید.

لازانیا سبزیجات :

مواد لازم :

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده ۱ حبه

پیاز معمولی به دقت خرد شده ۱ عدد

قارچ ورقه شده ۱/۵ فنجان

کرفس خرد شده ۱ ساقه

هویج متوسط خرد شده ۱ عدد

کدوی سبز تکه شده ۱ عدد

کدوی زرد تکه شده ۱ عدد

گوجه فرنگی رنده شده۱/۵ لیوان

رب گوجه فرنگی ۲ قاسق غذاخوری

آویشن یا ادویه های ایتالیایی مختلف ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه آسیاب شده به مقدار لازم

برگ اسفناج خرد شده ۲ عدد

پنیر رنده شده بدون چربی ۳/۴لیوان

طرز تهیه :

اجاق را از قبل در دمای ۳۷۵ درجه گرم کنید و ظرف لازانیا را با اسپری روغن که چسبندگی ایجاد نمی کند چرب کنید. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ داغ کنید، سیر، پیاز، قارچ ها، کرفس، کدو ها را ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که سبزی ها نرم شوند. سپس رب گوجه فرنگی، ادویه و فلفل سیاه را بریزید. سپس آن را جوش آورید و ۱۰ دقیقه در این حالت نگه دارید. سپس اسفناج را با آن مخلوط کنید. سپس سس را با پنیر مخلوط کرده و ورقه های لازانیا را چیده و این مواد را با پنیر داخل آن وارد کنید و سپس ورقه دیگر و به همین ترتیب ادامه دهید و به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۳۷۰ درجه حرارت دهید. به صورت داغ با تزئینات مصرف کنید.
این لازانیای کم چرب شامل سبزیجات رنگی است که آن را تبدیل به یک شام سالم و مغذی می کنند. شما حتی می توانید آن را تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید تا آماده پخت شود. اگر این کار را کردید بگذارید ۱۰ تا ۲۰ دقیقه قبل از اینکه در اجاق قرار گیرد در دمای اتاق بماند.

مواد لازم برای سس بشامل:

کره= ۷۰ گرم

آرد=۷۰ گرم

شیر= ۱ لیتر

پودر سیر= ۱ قاشق چای خوری

نمک و فلفل=به مقدار لازم

طرز تهیه سس بشامل:

درون یک ظرف کره را آب کرده و سپس آرد را به آن اضافه کنید وکمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و پودر سیر را همراه با شیر به مواداضافه می کنیم و میگذاریم تا بجوشد، تا سس صاف و یکنواخت و غلیظ شود.. حالا سس آماده مصرف است.

همه درهم

دسته ها : تغذیه و آشپزی

دیدگاه ها خاموش هستند.

آخرین مطالب ویژه

فواید تندخوانی و تقویت حافظه در زندگی و کار و تحصیلمان چیست ؟

فواید تندخوانی و تقویت...

درتاریخ : فروردین - 2 - 1399

دیدگاه‌ها برای فواید تندخوانی و تقویت حافظه در زندگی و کار و تحصیلمان چیست ؟ بسته هستند

« تلگرام » چند میلیون کاربر ایرانی دارد؟

« تلگرام » چند...

درتاریخ : خرداد - 2 - 1394

دیدگاه‌ها برای « تلگرام » چند میلیون کاربر ایرانی دارد؟ بسته هستند

سپندارمذگان ، روز عشق ایرانی

سپندارمذگان ، روز عشق...

درتاریخ : بهمن - 28 - 1392

دیدگاه‌ها برای سپندارمذگان ، روز عشق ایرانی بسته هستند

تازه ترین نوشته ها

۲۲ دلیل مهم برای موفقیت در کنکور و امتحانات

۲۲ دلیل مهم برای...

درتاریخ : مهر - 14 - 1398

دیدگاه‌ها برای ۲۲ دلیل مهم برای موفقیت در کنکور و امتحانات بسته هستند

زومبا چیست و برای چه افرادی مناسب است ؟! | معرفی انواع زومبا

زومبا چیست و برای...

درتاریخ : آذر - 27 - 1396

دیدگاه‌ها برای زومبا چیست و برای چه افرادی مناسب است ؟! | معرفی انواع زومبا بسته هستند

خواص بی نظیر خرما ! | از فواید خرما چه میدانید ؟!

خواص بی نظیر خرما...

درتاریخ : آذر - 26 - 1396

دیدگاه‌ها برای خواص بی نظیر خرما ! | از فواید خرما چه میدانید ؟! بسته هستند

سیاهدانه و روغن سیاهدانه و فواید بیشمار آن ! | از فواید سیاهدانه چه میدانید ؟!

سیاهدانه و روغن سیاهدانه...

درتاریخ : آذر - 10 - 1396

دیدگاه‌ها برای سیاهدانه و روغن سیاهدانه و فواید بیشمار آن ! | از فواید سیاهدانه چه میدانید ؟! بسته هستند

چای سیاه و خواص درمانی بی نظیر آن

چای سیاه و خواص...

درتاریخ : خرداد - 4 - 1394

دیدگاه‌ها برای چای سیاه و خواص درمانی بی نظیر آن بسته هستند

توصیه‌های مفید تغذیه‌ای در هفته‌های پایانی تا کنکور

توصیه‌های مفید تغذیه‌ای در...

درتاریخ : خرداد - 2 - 1394

دیدگاه‌ها برای توصیه‌های مفید تغذیه‌ای در هفته‌های پایانی تا کنکور بسته هستند

با بالا رفتن سن پوستی زیبا داشته باشید

با بالا رفتن سن...

درتاریخ : اردیبهشت - 28 - 1394

دیدگاه‌ها برای با بالا رفتن سن پوستی زیبا داشته باشید بسته هستند

طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب سنتی خوشمزه

طرز تهیه کباب کوبیده...

درتاریخ : اردیبهشت - 27 - 1394

دیدگاه‌ها برای طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب سنتی خوشمزه بسته هستند

چرا غسل جنابت باید انجام بگیرد؟

چرا غسل جنابت باید...

درتاریخ : اردیبهشت - 27 - 1394

دیدگاه‌ها برای چرا غسل جنابت باید انجام بگیرد؟ بسته هستند

تغذیه تکمیلی کودک چگونه باید باشد

تغذیه تکمیلی کودک چگونه...

درتاریخ : اردیبهشت - 22 - 1394

دیدگاه‌ها برای تغذیه تکمیلی کودک چگونه باید باشد بسته هستند

تبلیغات

  • نرم افزار تندخوانی و تقویت حافظه