طرز تهیه کیک تابستانی سیب و شلیل :
این کیک یکی از کیک هایی است که با میوه تابستانی شلیل درست میشود . کیک سیب و شلیل از کیک های مناسب تابستان میباشد که دارای ظاهری زیبا و طعمی بی نظیر است در زیر به مواد لازم و طرز تهیه این کیک اشاره میشود امیدواریم لذت ببرید .
مواد لازم :
– آرد: ۱۸۰ گرم
– کره: ۱۵۰ گرم
– شکر: ۱۷۰ گرم
– نشاسته ذرت: ۷۰ گرم
– پودر بادام: ۷۰ گرم
– وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
– شلیل تازه و کمپوت سیب: به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر را با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود. تخممرغها را یکییکی همراه وانیل اضافه میکنیم و پس از اضافه کردن هرکدام، مواد را ۳۰ ثانیه هم میزنیم. در این مرحله آرد، نشاسته ذرت و پودر بادام را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.
مواد را کف قالب گرد ۲۸ سانتیمتری که از قبل آن را با اسپری روغن چرب کردهایم پهن کرده و میوهها را روی آن باسلیقه میچینیم. کیک را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و میپزیم. برای این کیک میتوانیم از ظروف سرامیکی که مخصوص تارت یا قالبهای تارت یا کمربندی است استفاده کنیم.
منبع : مجله زندگی ایده آل