طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب سنتی خوشمزه
با طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب زیر می توانید خوشمزه ترین کباب ها را درست کنید.
مواد لازم برای کباب کوبیده سنتی :
گوشت مخلوط چرخ کرده | برای هر سیخ ۷۰ گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
جوش شیرین | نصف قاشق چایخوری |
پیاز | ۲ عدد برا ی یک کیلو گوشت |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
طرز تهیه کباب کوبیده سنتی :
گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم دو بار چرخ کنید.
برای هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید.
به این گوشت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید.
برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از حد جوش پایینتر آمده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتها و ابتدای سیخ را با فشار انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد).
میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش ذغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید.
طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه
در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر :
فیله سینه مرغ | ۴ عدد |
آب پرتقال و رنده پوست آن | نصف یک عدد |
نصف یک عدد | آب لیمو ترش و رنده پوست آن |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نعناع تازه خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
زیره | ۴/۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه جوجه کباب :
مرحله ۱ – فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود ۵/۲ سانتیمتر برش دهید.
مرحله ۲ – مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت ۲ ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
مرحله ۳ – تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.
تهیه و تنظیم : همه در هم