طرز تهیه چند سس پر کاربرد ۲ :
سس رِنج
مواد لازم
– ۱ پپمانه سس مایونز
– نصف پیمانه خامه ترش
– نصف قاشق چایخوری پودر گل سرخ یا سوسن
– نصف قاشق چایخوری جعفری خشک
– نصف قاشق چایخوری شوید خشک
– ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
– ¼ قاشق چایخوری پودر پیاز
– ۱/۸ قاشق چایخوری نمک
– ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
۱. برای تهیه سس رِنج، سس مایونز، خمیر ترش، شوید، جعفری، پودر گل سرخ، پودر سیر و پیاز، نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید.
۲. روی آن را بپوشانید و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا برای سرو آماده شود.
سس سالاد ایتالیایی
مواد لازم
– ۱ قاشق سوپخوری پودر سیر
– ۱ قاشق سوپخوری پودر پیاز
– ۱ قاشق سوپخوری شکر سفید
– ۲ قاشق سوپخوری پونه کوهی
– ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
– ¼ قاشق سوپخوری آویشن
– ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک
– ۱ قاشق چایخوری جعفری خشک
– ۱ قاشق چایخوری دانه کرفس
– ۲ قاشق چایخوری نمک
– ۲/۳ پیمانه روغن
– ۲ قاشق سوپخوری آب
– ¼ پیمانه سرکه سفید
طرز تهیه
۱. برای تهیه سس سالاد ایتالیایی، ابتدا در یک کاسه، نمک، پودر سیر، شکر، پودر پیاز، پونه، فلفل، آویشن، ریحان، جعفری و دانه کرفس را با هم مخلوط کنید.
۲. این مخلوط را در یک ظرف دربسته نگه دارید.
۳. در زمان استفاده از این سس، ۱/۴ پیمانه سرکه سفید، ۲/۳ پیمانه روغن، ۲ قاشق سوپخوری آب را با ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط بالا ترکیب کنید.
سس بشامل
مواد لازم
– ۱۰۰ گرم کره
– یک پیمانه شیر
– ۲ قاشق غذاخوری آرد
طرز تهیه
۱. برای تهیه سس بشامل، ابتدا کره و آرد را در یک تابه بر روی حرارت ملایم تفت دهید.
۲. شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۳. تا زمانی هم بزنید که یک مایه غلیظ درست شود. آن را از روی حرارت بردارید.
سس شکلاتی
مواد لازم
– یک و نیم پیمانه آب
– ۱.۵ پیمانه شکر سفید
– ۱ پیمانه پودر کاکائو
– ۱ قاشق چایخوری وانیل
– نمک
طرز تهیه
۱. برای تهیه سس شکلاتی، ابتدا آب، شکر، پودر کاکائو، و نمک را با هم در یک تابه روی حرارت کم مخلوط کنید. به طور مداوم آن را هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شود و شروع به جوش کند.
۲. آن را از روی حرارت بردارید و وانیل را به سس شکلاتی اضافه کنید و هم بزنید.
۳. سس را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید تا هر زمان که خواستید از آن استفاده کنید.
سس پرتقال
مواد لازم
– ۱ پیمانه شکر سفید
– نصف پیمانه کره
– نصف پیمانه آرد ذرت
– نصف پیمانه آب پرتقال
طرز تهیه
۱. برای تهیه سس پرتقال، ابتدا شکر، کره، نشاسته ذرت و آب پرتقال را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط با هم مخلوط کنید تا به جوش آید.
۲. حرارت را کم کنید و در این حالت بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه باقی بماند.
۳. می توانید سس پرتقال را بر روی انواع کرپ و یا با غذاهایی مانند مرغ استفاده کنید.
منبع : برترین ها