طرز تهیه صبحانه ی لذیذ عربی :
مواد لازم:
- ۱ عدد بادنجان بزرگ
- ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق چایخوری برگ نعناع، خرد شده و چند برگ برای تزئین
- ۲۰۰ گرم پنیر ریکوتا تازه و کم چرب
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۶ عدد گوجه فرنگی کوچک، دو نیم شده
- ۲ عدد خیار، دو نیم شده از طول
- نیم فنجان (حدود ۸۰ گرم) زیتون
- ۱ قاشق چایخوری ادویه دلخواه
- ۱۰۰ گرم فتای کم چرب
- ۲ قاشق چایخوری عسل
- ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
طرز تهیه :
- گوجهفرنگیها را از وسط نصف کنید.
- خیارها را از طول نصف کنید.
- تابه گریل یا باربیکیو را روی شعله متوسط قرار دهید.
- بادنجان را از طول به ۸ تکه باریک برش دهید، سپس دو سمت آنها را کمی روغن زیتون بمالید.
- هر طرف را برای ۲ دقیقه کباب کنید تا خطهای گریل تیرهرنگ روی آنها باقی بماند و کاملا نرم شوند. آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
- نعناع خرد شده و پنیر خامهای را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس به آنها نمک و فلفل بزنید.
- وقتی بادمجانها سرد شدند ولی هنوز نرم بودند، ۱ قاشق غذاخوری از مخلوط پنیرخامهای و نعناع را روی یک سر بادمجان گذاشته و بادنجان را بپیچید تا لوله شود.
- این کار را برای تمام ورقههای بادمجان گریلشده و مخلوط پنیر خامهای باقی مانده تکرار کنید و آنها را کنار بگذارید.
- تخم مرغها را در قابلمهای گذاشته و روی آنها را با آب داغ بپوشانید و به جوش بیاورید.
- شعله را به درجه متوسط رسانیده و تخممرغ را برای ۵ تا ۶ دقیقه بجوشانید تا به آرامی بپزند، سپس آنها را از قابلمه خارج کنید و در آب یخ فرو ببرید. پوستشان را بگیرید و سپس نصفشان کنید.
- برای سرو، رول بادمجانها، تخم مرغهای آبپز و دو نیمشده، گوجهفرنگیها، خیار و زیتونها را بین بشقابهای سرو غذا تقسیم کنید.
- روی تخم مرغها سماق بپاشید. پنیر فتا را روی آنها خرد کنید و عسل را روی شان بریزید.
- غذا را با برگ نعناع تزیین کرده و چند قطره روغن زیتون بکر اضافی را روی آنها بریزید.
منبع : پارسه گرد