طریقه صحیح استفاده از بیگودی

طریقه صحیح استفاده از بیگودی

طریقه صحیح استفاده از بیگودی :

اگرمی خواهید موهایتان را تنها برای یک مهمانی به طور موقت و البته بدون آسیب رساندن مثل استفاده از مواد شیمیایی یا اتوی داغ فر یا بابلیس کنید بهتر است از وسایل پیرایشی بی ضررو سردی که در انواع مختلف در بازار یافت می شود استفاده کنید تا برای تغییر مدل وزیباتر کردن موها به آنها آسیبی هم نرسانید.

کدام بیگودی را انتخاب کنید

انتخاب بیگودی‌های فر وابسته به حالتی است که می‌خواهید به موهای‌تان بدهید، یعنی می‌خواهید فر ریز بدهید یا درشت یا متوسط. این بیگودی‌ها را می‌توانید از بیرون تهیه کنید یا اینکه با هزینه‌ کمتری در منزل درست کنید، به این ترتیب که کاغذهایی به ابعاد ۹ در ۹ یکدست و هم اندازه بسته به حجم مو به تعداد ۳۰ تا ۵۰ عدد درست کرده (می‌توانید از کاغذهای یادداشت مربع شکل استفاده کنید) و آنها را لوله‌ای شکل کنید که مثل بیگودی‌های ریز شود.

البته انتخاب بیگودی بستگی به جنس مو  هم دارد، مثلا اگر موها بسیار لخت بود، حتما از بیگودی ریز استفاده کنید و البته می‌توانید بسته به حجم مو یک تا ۲ قاشق ژل در آب حل کرده و با آبپاش روی موها هنگام پیچیدن بپاشید یا از اسپری‌های مخصوص همین کار یا موس استفاده کنید. بهترین سایز برای بیگودی سایز متوسط است که بهترین نتیجه را ایجاد می‌کند. یادتان باشد برای موهای فر هرگز از ژل استفاده نکنید.

ما در اینجا مقدمات بیگودی پیچی و طریقه بستن موها را طی چند درس ساده به شما یاد می‌دهیم. اگر این درس‌ها را یاد بگیرید، دیگر دچار کوچک‌ترین اشکالی نخواهید شد و می‌توانید خودتان آرایشگر خودتان باشید.

حال برای استفاده از این نوع بیگودیها به نکاتی که شما را در بهترو تمیز تر شدن کار کمک خواهد کرد توجه کنید:

۱-موها خیلی خیس نباشد تنها کمی نم دار باشند و آب آنها گرفته شده باشد.

۲-آنها را با برس خوب شانه کرده و کمی با باد ملایم سشوارصاف کنید.

۳- برای براق شدن و گرفته شدن خورده موها قبل از استفاده از بیگودی کمی کرم مویا کریستال مو لابه لا و روی موها بزنید.

۴- اگر موهایتان خیلی صاف است قبل از استفاده از بیگودی به آن لایه ی موی جداشده کمی فیکساتور یا تافت بزنید.( خیلی کم)

۵-اگر فر ریز می خواهید لایه ها را نازک و از بیگودیهای ریزتر و اگر درشت تر و بابلیس شده از بیگودیهای درشت تر و لایه ها را ضخیم تر بردارید.

اولین قدم برای پیچیدن موها

برای پیچیدن موها، سر باید تمیز و شسته شده باشد. پوست سر خشک ولی ساقه‌های مو باید مرطوب باشد بنابراین پس از حمام آب موها را با حوله تا جایی که ممکن است بگیرید و بعد در حالی که هنوز نمدار هستند، آنها را به دو طرف سر شانه کنید. باید به دقت گره‌ها را باز کنید تا بتوانید به‌راحتی آنها را از هم جدا کنید؛ البته می‌توانید فقط به اندازه‌ای موها را از هم جدا کنید که برای پیچیدن بیگودی لازم است. اگر می‌خواهید کل موهای سر را بپیچید باید با باز کردن فرق آنها را به ۹ قسمت تقسیم کنید. یادتان باشد اگر موهای‌تان کاملا خشک شده، می‌توانید با اسپری آب آنها را مرطوب کنید.

از کجای سر شروع کنید

برای شروع پیچیدن از قسمت جلو یعنی مستطیل جلو شروع کنید و همین‌طور پیچیدن را تا انتهای پس گردن در امتداد مستطیل جلو ادامه دهید. باید نخست موها را مستقیم نگه داشته و بعد بیگودی را جلو یا پشت دسته مو نگه دارید و شروع به پیچیدن کنید و مواظب باشید که سر موها کاملا صاف بسته شود و سپس بیگودی را ببندید. در مرحله بعد از دو طرف سر شروع به پیچیدن کنید و در نهایت ۲ مثلث طرفین و بنا گوش را بپیچید. همیشه بهتر است پیچیدن به زیر باشد. برای پیچیدن جلوی سر دو یا سه تا بیگودی اول را به طرف جلو می‌پیچیم. اگر موها چتری بلند بود، بسته به فرق خودتان می‌توانید به سمت چپ یا راست بیگودی‌ها را بپیچید.

اگر موهای‌تان فر است…

اگر موهایی فر دارید و می‌خواهید با بیگودی حالت بهتری به آنها بدهید باید نکاتی را مد نظر داشته‌ باشید؛ اول اینکه بعد از شستن موهای خود حتما از نرم‌کننده استفاده کنید؛ همچنین از شانه با دندانه‌های ریز اصلا استفاده نکنید چون موجب وز و فر شدن موها می‌شود.توصیه می‌کنیم  برای استفاده روزانه از برس سیمی استفاده کنید؛ البته شانه‌های دندانه درشت هم می‌تواند برای شما انتخاب خوبی باشد. هنگـام سشـوار کشـیدن حتمــا از برس‌های‌ گرد‌ چوبی استفاده کنیدپیشنهاد می‌کنیم موها را با فر بودن‌شان زیبا جلوه بدهید و دائم آنها را چه با سشوار یا هر وسیله دیگری صاف نکنید چون موهای شما بیشتر مستعد موخوره می‌شود. برای اینکه موها بهتر حالت بگیرند آنها را هر یک یا ۲ ماه یک‌بار نیم‌سانت کوتاه کنید؛ البته نباید موهای‌تان را به شیوه خرد کوتاه کنید چون مدل دادن به آنها سخت می‌شود.

تافت یا ژل فراموش نشود

از جلو با لایه‌های خیلی کم کار خود را شروع کنید، کمی تافت یا مواد نگهدارنده به موها بزنید، البته اگر موهای‌تان کمی حالت دارند و به راحتی به هر فرمی که می‌خواهید درمی‌آیند، استفاده از مواد حالت‌دهنده توصیه نمی‌شود و تنها نم داشتن موها کافی است. برای موهای فر هم هرگز از ژل استفاده نکنید. همچنین می‌توانید برای براق شدن و گرفته شدن خرده موها قبل از استفاده از بیگودی کمی کرم مو یا کریستال مو لابه‌لا و روی موها بزنید.

زاویه ۹۰ درجه را رعایت کنید

هنگام پیچیدن حواس‌تان باشد که باید از جلو تا پس سر موها با زاویه ۹۰ درجه پیچیده شوند، پس سر به بالا یا با زاویه ۹۰ به بالا یا ۱۸۰ درجه تکه‌های مو را بپیچید، بغل‌ها را هم با زاویه ۹۰ درجه بپیچید. در ۲ مثلث طرفین اگر بیگودی جا نشد، می‌توانید آنها را به طور اریب بپیچید.

بیگودی‌ها را یکجا باز نکنید

بعد از اینکه تمام بیگودی‌ها را پیچیدید، بین یک تا ۲ ساعت به موها اجازه دهید که فر شوند و حالت بگیرند البته برای بهتر حالت گرفتن می‌توانید حدود ۲۰ دقیقه سشوار روی موها بگیرید، البته این مدت در افراد مختلف متغیر است. بعد از زمان سپری شده همه موها را باز نکنید. ابتدا از زیر موها یک بیگودی باز کنید، اگر مو حالت فر گرفته بود، بقیه را باز کنید و در غیر این صورت بیگودی را سر جای خودش بپیچید و اجازه دهید موها خشک شود و حالت بگیرد.

ژل انتهایی را فراموش نکنید

وقتی موها آماده شد، بیگودی‌ها را تک‌تک باز کنید و از ژل یا کرم مو و… برای بهتر مشخص‌تر شدن فرها و همچنین ماندگاری بیشتر آنها استفاده کنید و بعد بیگودی بعدی و زدن مواد و همین‌طور تا آخر. مواد مختلفی برای فرم دادن به موهای فر وجود دارد، انتخاب مواد درست، بستگی به هدف نهایی ما دارد. برای تثبیت کردن موها در آخر می‌توان از تافت استفاده کرد؛ اگر می‌خواهید از تافت استفاده نکنید بعد از آنکه موها را به ترتیب از جلو به سمت پشت سر به آرامی باز کردید، می‌توانید با انگشتان‌تان آنها را از هم جدا کرده و فر را طبیعی‌تر نشان دهید و در این هنگام برای براق شدن موها از کمی روغن زیتون یا کریستال یا کرم مو استفاده کنید.

درشت یا ریز؟

برای جلوی موها از بیگودی‌های درشت استفاده کنید و برای قسمت داخلی موها را به جلو و نزدیک به صورت برس زده و بعد بیگودی بپیچید. همچنین برای آنکه موها پوش داشته باشند، بیگودی‌ها را در فاصله‌ای دورتر از هم بپیچید تا وقتی که آنها را باز می‌کنید، بتوانید موها را پوش دهید. اگر فر ریز می‌خواهید لایه‌ها را نازک و از بیگودی‌های ریزتر استفاده کنید و اگر فر درشت‌تر و بابلیس شده می‌خواهید از بیگودی‌های درشت‌تر برداشته و لایه‌ها را ضخیم‌تر بردارید.

چند فوت کوزه‌گری که فقط آرایشگرها می‌دانند

۱- دو عدد بیگودی را در جهت مخالف هم بپیچید، حسن این کار در آن است که برای بستن آنها فقط از یک سنجاق استفاده می‌کنید. به این طریق اگر سنجاق کم داشته‌ باشید، مشکلی پیش نمی‌آید.

۲- موهای فر کنار گونه را می‌توان به راحتی درست کرد. حلقه‌ای از مو را دور انگشت سبابه بپیچید و بعد آن را طوری نگه دارید که وسط آن خالی بماند و سپس سنجاق (کلیپس) را روی آن بزنید.

۳- وقتی می‌خواهید دالبرهای نرمی به موهای‌تان ببخشید از سنجاق‌های بلند استفاده کنید. موها را دور انگشت پیچیده و بعد حلقه مو را تا نزدیکی سر بپیچید و فر را کاملا صاف و تخت نگه دارید و به کمک یک سنجاق محکم ببندید به طوری که حلقه مو راست بایستد.

۴- موهای فر پشت گردن برای مواقعی که موی سر کوتاه است به وسیله سنجاق زده می‌شوند. برای پیچیدن این فرها، شانه دسته‌داری را برداشته و به کمک آن دسته‌ای از موها را در دسته شانه بپیچید و سنجاق بزنید.

منبع : بیتوته

همه درهم


دیدگاه ها خاموش هستند.

آخرین مطالب ویژه

فواید تندخوانی و تقویت حافظه در زندگی و کار و تحصیلمان چیست ؟

فواید تندخوانی و تقویت...

درتاریخ : فروردین - 2 - 1399

دیدگاه‌ها برای فواید تندخوانی و تقویت حافظه در زندگی و کار و تحصیلمان چیست ؟ بسته هستند

« تلگرام » چند میلیون کاربر ایرانی دارد؟

« تلگرام » چند...

درتاریخ : خرداد - 2 - 1394

دیدگاه‌ها برای « تلگرام » چند میلیون کاربر ایرانی دارد؟ بسته هستند

سپندارمذگان ، روز عشق ایرانی

سپندارمذگان ، روز عشق...

درتاریخ : بهمن - 28 - 1392

دیدگاه‌ها برای سپندارمذگان ، روز عشق ایرانی بسته هستند

تازه ترین نوشته ها

۲۲ دلیل مهم برای موفقیت در کنکور و امتحانات

۲۲ دلیل مهم برای...

درتاریخ : مهر - 14 - 1398

دیدگاه‌ها برای ۲۲ دلیل مهم برای موفقیت در کنکور و امتحانات بسته هستند

زومبا چیست و برای چه افرادی مناسب است ؟! | معرفی انواع زومبا

زومبا چیست و برای...

درتاریخ : آذر - 27 - 1396

دیدگاه‌ها برای زومبا چیست و برای چه افرادی مناسب است ؟! | معرفی انواع زومبا بسته هستند

خواص بی نظیر خرما ! | از فواید خرما چه میدانید ؟!

خواص بی نظیر خرما...

درتاریخ : آذر - 26 - 1396

دیدگاه‌ها برای خواص بی نظیر خرما ! | از فواید خرما چه میدانید ؟! بسته هستند

سیاهدانه و روغن سیاهدانه و فواید بیشمار آن ! | از فواید سیاهدانه چه میدانید ؟!

سیاهدانه و روغن سیاهدانه...

درتاریخ : آذر - 10 - 1396

دیدگاه‌ها برای سیاهدانه و روغن سیاهدانه و فواید بیشمار آن ! | از فواید سیاهدانه چه میدانید ؟! بسته هستند

چای سیاه و خواص درمانی بی نظیر آن

چای سیاه و خواص...

درتاریخ : خرداد - 4 - 1394

دیدگاه‌ها برای چای سیاه و خواص درمانی بی نظیر آن بسته هستند

توصیه‌های مفید تغذیه‌ای در هفته‌های پایانی تا کنکور

توصیه‌های مفید تغذیه‌ای در...

درتاریخ : خرداد - 2 - 1394

دیدگاه‌ها برای توصیه‌های مفید تغذیه‌ای در هفته‌های پایانی تا کنکور بسته هستند

با بالا رفتن سن پوستی زیبا داشته باشید

با بالا رفتن سن...

درتاریخ : اردیبهشت - 28 - 1394

دیدگاه‌ها برای با بالا رفتن سن پوستی زیبا داشته باشید بسته هستند

طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب سنتی خوشمزه

طرز تهیه کباب کوبیده...

درتاریخ : اردیبهشت - 27 - 1394

دیدگاه‌ها برای طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب سنتی خوشمزه بسته هستند

چرا غسل جنابت باید انجام بگیرد؟

چرا غسل جنابت باید...

درتاریخ : اردیبهشت - 27 - 1394

دیدگاه‌ها برای چرا غسل جنابت باید انجام بگیرد؟ بسته هستند

تغذیه تکمیلی کودک چگونه باید باشد

تغذیه تکمیلی کودک چگونه...

درتاریخ : اردیبهشت - 22 - 1394

دیدگاه‌ها برای تغذیه تکمیلی کودک چگونه باید باشد بسته هستند

تبلیغات

  • نرم افزار تندخوانی و تقویت حافظه