طرز تهیه شیرینی برنجی به 2 روش

طرز تهیه شیرینی برنجی به ۲ روش

طرز تهیه شیرینی برنجی به ۲ روش

پخت شیرینی با فر :

موادلازم :
آرد برنج نرم۵۰۰ گرم

روغن جامد۱۵۰گرم

کره دوغ گرفته یا کره۱۰۰گرم

زرده تخم مرغ۲ عدد

پودر شکر نرم۱۵۰گرم

هل سبز ساییده یک دوم قاشق چایخوری

گلاب یک دوم قاشق چایخوری (درصورت تمایل)

زعفران به میزان لازم (در صورت تمایل)

تخم خرفه به میزان لازم (برای تزیین)

طرز تهیه:
در کاسه ای روغن جامد و کره را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً سفید و پوک شود. سپس پودر شکر را در چند مرحله به مایه اضافه کنید و با همزن ۱۵ دقیقه بزنید. سپس زرده تخم مرغ را یکی یکی بریزید و ۸ دقیقه هم بزنید تا مایه کاملاً یکدست شود.

بعد گلاب و هل را به ترکیب اضافه کنید و ۲ دقیقه با همزن بزنید. گلاب زیاد شیرینی را سفت می کند، در صورت تمایل، حتی می توانید گلاب را حذف کنید.
سپس آرد برنج نرم را قاشق قاشق به ترکیب بالا بیفزایید و کاملاً ورز دهید. زمانی این خمیر آماده است که بتوانید مقداری از آنرا در دست گلوله کنید و با انگشت روی آن فشار دهید، ولی تَرَک برندارد.

در صورتی که مایل باشید نان برنجی زعفرانی داشته باشید، مقداری از خمیر را جدا کنید و به آن زعفران آب کرده اضافه کنید. زعفران باید غلیظ و خمیری باشد در غیر این صورت سبب از هم پاشیدن خمیر می شود.
بهتر است این خمیر آماده را در ظرف سربسته یا پوشش نایلونی ۲۴ ساعت استراحت دهید.

بعد از گذشت این مدت خمیر را ورز دهید و گلوله ای به اندازه فندق از خمیر بردارید و با انگشتدانه نقش بیندازید یا گلوله ها را به فاصله در سینی بچینید و مُهر بزنید. برای تزیین می توانید مقداری تخم خرفه روی شیرینی بپاشید.
شیرینی ها را در فری با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت یا شماره ۳ در طبقه بالا قرار دهید تا بپزد. دقت کنید که برای پخت این شیرینی فر نباید خیلی داغ باشد.
مدت پخت این شیرینی۱۵ تا ۲۰ دقیقه است. بعد از پخت اجازه دهید شیرینی ها کاملاً خنک شوند، سپس در ظرف مخصوص سرو بچینید.
برای اینکه شیرینی شما لطیف تر شود، آرد برنج و پودر شکر را از پارچه حریر (تنظیف) عبور دهید و تنها آنچه از پارچه عبور کرد برای شیرینی استفاده کنید.

پخت شیرینی با ماکروویو :

مواد لازم:
آرد برنج / ۲۰۰ گرم
آرد گندم / ۵۰ گرم
بیکینگ پودر / یک دوم قاشق چایخوری
کره / ۱۰۰ گرم
پودر هل / سه چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ / یک عدد
گلاب / یک و نیم قاشق سوپخوری
پودر قند / ۱۰۰ گرم
تخم خرفه / به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا دستگاه را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید (پیش گرمایش کلید کانوکشن).کره را آب کرده و آرد برنج و گندم و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هل را بیافزایید تا به صورت خرده نان درآید. در ظرف دیگری تخم مرغ را با چنگال هم زده و گلاب و پودر قند را به آن اضافه کنید و به مخلوط آرد بیافزایید تا به صورت خمیری نرم و یک دست درآید خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
ظرف مناسبی را انتخاب کنید. از خمیر به اندازه فندق بزرگ برداشته و در دست گرد کنید و روی آن را با مهر چوبی نقش بزنید تا کمی پهن شود و روی آن تخم خرفه بپاشید. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روی سه پایه کوتاه فلزی در مایکروویو بگذارید تا زیر شیرینی طلایی شود.

نکات :
– بهتر است مهر را در آرد بزنید تا به سطح خمیر نچسبد.
– بگذارید شیرینی ها کمی سرد شوند و بعد از ظرف جدا کنید.
– می توانید کمی آب زعفران به خمیر اضافه کنید تا شیرینی زعفرانی شود.
– در زمان پیش گرمایش باید دستگاه خالی باشد.
– با توجه به سایز مایکروویو باید این شیرینی را در ۲ نوبت درست کرد.
– می توانید خمیر را از روز قبل آماده کرده و در یخچال بگذارید.
– بعد از درآوردن خمیر از یخچال ۱۵ دقیقه صبرکنید، بعد شیرینی ها را در دست گرد کنید.
– هنگام استفاده از کلید کانوکشن می توانید از ظرف فلزی هم استفاده کنید.

همه درهم

دسته ها : تغذیه و آشپزی

ارسال یک پاسخ


آخرین مطالب ویژه

سپندارمذگان ، روز عشق ایرانی

سپندارمذگان ، روز عشق...

درتاریخ : بهم - ۲۸ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

لحظه تحویل سال ۱۳۹۳ و سال اسب

لحظه تحویل سال ۱۳۹۳...

درتاریخ : بهم - ۱۲ - ۱۳۹۲

یک دیدگاه

روز جهانی کودک مبارک

روز جهانی کودک مبارک

درتاریخ : مهر - ۱۷ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

تازه ترین نوشته ها

خطرات انسداد رگ مادر با مایع دور جنین

خطرات انسداد رگ مادر...

درتاریخ : آبا - ۵ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

راه کارهای مفید تشویق کودکان

راه کارهای مفید تشویق...

درتاریخ : آبا - ۴ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

زن خوب برای ازدواج چه ویژگی هایی دارد

زن خوب برای ازدواج...

درتاریخ : آبا - ۲ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

فرمول هایی برای چکاپ شخصی سالیانه

فرمول هایی برای چکاپ...

درتاریخ : مهر - ۱۹ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

مدیریت روابط زناشویی و بارداری

مدیریت روابط زناشویی و...

درتاریخ : مهر - ۱۶ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

۷ راه حل مفید برای جذب خانم ها

۷ راه حل مفید...

درتاریخ : مهر - ۱۶ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

فرشته های کوچک و آسیب دیده

فرشته های کوچک و...

درتاریخ : مهر - ۱۲ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

تبلیغات

  • نرم افزار تندخوانی و تقویت حافظه

مطالب پیشین همه در هم

نکاتی برای خرید کفش ورزشی مناسب

نکاتی برای خرید کفش...

درتاریخ : شهر - ۱۴ - ۱۳۹۲

یک دیدگاه

از خواص گلابی چه می دانید

از خواص گلابی چه...

درتاریخ : مرد - ۶ - ۱۳۹۲

۲ دیدگاه

اضطراب جدایی کودک و راه های برطرف کردن آن

اضطراب جدایی کودک و...

درتاریخ : مرد - ۱۴ - ۱۳۹۲

یک دیدگاه

خواص کلم بروکسل و طریقه مصرف آن

خواص کلم بروکسل و...

درتاریخ : بهم - ۲۳ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

خواص کرفس و آب کرفس

خواص کرفس و آب...

درتاریخ : فرو - ۲۳ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

طرز تهیه ماکارونی با هویج و پنیر

طرز تهیه ماکارونی با...

درتاریخ : مهر - ۳ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

برخی از نشانه های بیماری در گیاهان آپارتمانی

برخی از نشانه های...

درتاریخ : مرد - ۲۶ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

دلایل افزایش خیانت در زن و شوهرهای ایرانی

دلایل افزایش خیانت در...

درتاریخ : مرد - ۲۱ - ۱۳۹۲

۲ دیدگاه

نشانه های پایان یک رابطه کدامند

نشانه های پایان یک...

درتاریخ : مرد - ۸ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

ویتامین D و منابع مفید دریافت آن

ویتامین D و منابع...

درتاریخ : شهر - ۱۳ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

آیا اعتماد به نفس در کودکان ارثی است ؟

آیا اعتماد به نفس...

درتاریخ : خرد - ۲۹ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

تاریخچه فوتبال در جهان و ایران

تاریخچه فوتبال در جهان...

درتاریخ : خرد - ۲۰ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

زندگی نامه ششمین امام شیعیان ، امام صادق علیه السلام

زندگی نامه ششمین امام...

درتاریخ : شهر - ۱۵ - ۱۳۹۲

۲ دیدگاه

تاثیر طب سوزنی بر چین و چروک صورت

تاثیر طب سوزنی بر...

درتاریخ : مرد - ۲۷ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

علائم زودهنگام بارداری

علائم زودهنگام بارداری

درتاریخ : ارد - ۲۹ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

نکاتی مهم در مورد اسباب کشی

نکاتی مهم در مورد...

درتاریخ : خرد - ۲۰ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

زیباترین کشورهای جهان ( قسمت دوم )

زیباترین کشورهای جهان (...

درتاریخ : اسف - ۲۸ - ۱۳۹۱

بدون دیدگاه

نکاتی در رابطه با روش های صحیح یخ زدایی مواد غذایی

نکاتی در رابطه با...

درتاریخ : شهر - ۱۴ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه