زرد 300x225 طرز تهیه شیرینی برنجی به 2 روش

طرز تهیه شیرینی برنجی به 2 روش

طرز تهیه شیرینی برنجی به 2 روش

پخت شیرینی با فر :

موادلازم :
آرد برنج نرم500 گرم

روغن جامد150گرم

کره دوغ گرفته یا کره100گرم

زرده تخم مرغ2 عدد

پودر شکر نرم150گرم

هل سبز ساییده یک دوم قاشق چایخوری

گلاب یک دوم قاشق چایخوری (درصورت تمایل)

زعفران به میزان لازم (در صورت تمایل)

تخم خرفه به میزان لازم (برای تزیین)

طرز تهیه:
در کاسه ای روغن جامد و کره را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً سفید و پوک شود. سپس پودر شکر را در چند مرحله به مایه اضافه کنید و با همزن ۱۵ دقیقه بزنید. سپس زرده تخم مرغ را یکی یکی بریزید و ۸ دقیقه هم بزنید تا مایه کاملاً یکدست شود.

بعد گلاب و هل را به ترکیب اضافه کنید و ۲ دقیقه با همزن بزنید. گلاب زیاد شیرینی را سفت می کند، در صورت تمایل، حتی می توانید گلاب را حذف کنید.
سپس آرد برنج نرم را قاشق قاشق به ترکیب بالا بیفزایید و کاملاً ورز دهید. زمانی این خمیر آماده است که بتوانید مقداری از آنرا در دست گلوله کنید و با انگشت روی آن فشار دهید، ولی تَرَک برندارد.

در صورتی که مایل باشید نان برنجی زعفرانی داشته باشید، مقداری از خمیر را جدا کنید و به آن زعفران آب کرده اضافه کنید. زعفران باید غلیظ و خمیری باشد در غیر این صورت سبب از هم پاشیدن خمیر می شود.
بهتر است این خمیر آماده را در ظرف سربسته یا پوشش نایلونی ۲۴ ساعت استراحت دهید.

بعد از گذشت این مدت خمیر را ورز دهید و گلوله ای به اندازه فندق از خمیر بردارید و با انگشتدانه نقش بیندازید یا گلوله ها را به فاصله در سینی بچینید و مُهر بزنید. برای تزیین می توانید مقداری تخم خرفه روی شیرینی بپاشید.
شیرینی ها را در فری با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت یا شماره ۳ در طبقه بالا قرار دهید تا بپزد. دقت کنید که برای پخت این شیرینی فر نباید خیلی داغ باشد.
مدت پخت این شیرینی۱۵ تا ۲۰ دقیقه است. بعد از پخت اجازه دهید شیرینی ها کاملاً خنک شوند، سپس در ظرف مخصوص سرو بچینید.
برای اینکه شیرینی شما لطیف تر شود، آرد برنج و پودر شکر را از پارچه حریر (تنظیف) عبور دهید و تنها آنچه از پارچه عبور کرد برای شیرینی استفاده کنید.

پخت شیرینی با ماکروویو :

مواد لازم:
آرد برنج / 200 گرم
آرد گندم / 50 گرم
بیکینگ پودر / یک دوم قاشق چایخوری
کره / 100 گرم
پودر هل / سه چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ / یک عدد
گلاب / یک و نیم قاشق سوپخوری
پودر قند / 100 گرم
تخم خرفه / به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا دستگاه را با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم کنید (پیش گرمایش کلید کانوکشن).کره را آب کرده و آرد برنج و گندم و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هل را بیافزایید تا به صورت خرده نان درآید. در ظرف دیگری تخم مرغ را با چنگال هم زده و گلاب و پودر قند را به آن اضافه کنید و به مخلوط آرد بیافزایید تا به صورت خمیری نرم و یک دست درآید خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید.
ظرف مناسبی را انتخاب کنید. از خمیر به اندازه فندق بزرگ برداشته و در دست گرد کنید و روی آن را با مهر چوبی نقش بزنید تا کمی پهن شود و روی آن تخم خرفه بپاشید. ظرف را به مدت 20 دقیقه با دمای 150 درجه سانتی گراد روی سه پایه کوتاه فلزی در مایکروویو بگذارید تا زیر شیرینی طلایی شود.

نکات :
– بهتر است مهر را در آرد بزنید تا به سطح خمیر نچسبد.
– بگذارید شیرینی ها کمی سرد شوند و بعد از ظرف جدا کنید.
– می توانید کمی آب زعفران به خمیر اضافه کنید تا شیرینی زعفرانی شود.
– در زمان پیش گرمایش باید دستگاه خالی باشد.
– با توجه به سایز مایکروویو باید این شیرینی را در 2 نوبت درست کرد.
– می توانید خمیر را از روز قبل آماده کرده و در یخچال بگذارید.
– بعد از درآوردن خمیر از یخچال 15 دقیقه صبرکنید، بعد شیرینی ها را در دست گرد کنید.
– هنگام استفاده از کلید کانوکشن می توانید از ظرف فلزی هم استفاده کنید.

همه درهم

دسته ها : تغذیه و آشپزی

ارسال یک پاسخ


آخرین مطالب ویژه

لحظه تحویل سال 1393 و سال اسب

لحظه تحویل سال 1393...

درتاریخ : بهم - 12 - 1392

یک دیدگاه

روز جهانی کودک مبارک

روز جهانی کودک مبارک

درتاریخ : مهر - 17 - 1392

بدون دیدگاه

تبلیغات

  • نرم افزار تندخوانی و تقویت حافظه

مطالب پیشین همه در هم

نکات طلایی انتخاب همسر

نکات طلایی انتخاب همسر

درتاریخ : مرد - 14 - 1392

یک دیدگاه

نشانه هایی از شکست در زندگی مشترک

نشانه هایی از شکست...

درتاریخ : ارد - 23 - 1392

بدون دیدگاه

دعا و اعمال روز بیستم ماه مبارک رمضان

دعا و اعمال روز...

درتاریخ : مرد - 7 - 1392

بدون دیدگاه

نکاتی مهم در رابطه با کرم های مرطوب کننده

نکاتی مهم در رابطه...

درتاریخ : مرد - 13 - 1392

بدون دیدگاه

همه چیز در مورد تاتو و خالکوبی

همه چیز در مورد...

درتاریخ : ارد - 20 - 1392

بدون دیدگاه

روش های پیشگیری از بارداری و انتخاب بهترین روش

روش های پیشگیری از...

درتاریخ : مرد - 13 - 1392

بدون دیدگاه

چند مکان عجیب و دیدنی در دنیا

چند مکان عجیب و...

درتاریخ : فرو - 29 - 1392

یک دیدگاه

خواص نارنج

خواص نارنج

درتاریخ : ارد - 5 - 1392

یک دیدگاه

ختنه و سوالات رایج در مورد آن

ختنه و سوالات رایج...

درتاریخ : خرد - 1 - 1392

بدون دیدگاه

دلایل افزایش خیانت در زن و شوهرهای ایرانی

دلایل افزایش خیانت در...

درتاریخ : مرد - 21 - 1392

2 دیدگاه

امنیت شبکه وای فای با 7 گام ساده

امنیت شبکه وای فای...

درتاریخ : مهر - 1 - 1393

یک دیدگاه

نکات و توصیه هایی برای نگهداری چرم

نکات و توصیه هایی...

درتاریخ : تیر - 16 - 1392

بدون دیدگاه

از هنر دواتگری چه می دانید ؟

از هنر دواتگری چه...

درتاریخ : شهر - 16 - 1392

بدون دیدگاه