زرد 300x225 طرز تهیه شیرینی برنجی به 2 روش

طرز تهیه شیرینی برنجی به ۲ روش

طرز تهیه شیرینی برنجی به ۲ روش

پخت شیرینی با فر :

موادلازم :
آرد برنج نرم۵۰۰ گرم

روغن جامد۱۵۰گرم

کره دوغ گرفته یا کره۱۰۰گرم

زرده تخم مرغ۲ عدد

پودر شکر نرم۱۵۰گرم

هل سبز ساییده یک دوم قاشق چایخوری

گلاب یک دوم قاشق چایخوری (درصورت تمایل)

زعفران به میزان لازم (در صورت تمایل)

تخم خرفه به میزان لازم (برای تزیین)

طرز تهیه:
در کاسه ای روغن جامد و کره را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً سفید و پوک شود. سپس پودر شکر را در چند مرحله به مایه اضافه کنید و با همزن ۱۵ دقیقه بزنید. سپس زرده تخم مرغ را یکی یکی بریزید و ۸ دقیقه هم بزنید تا مایه کاملاً یکدست شود.

بعد گلاب و هل را به ترکیب اضافه کنید و ۲ دقیقه با همزن بزنید. گلاب زیاد شیرینی را سفت می کند، در صورت تمایل، حتی می توانید گلاب را حذف کنید.
سپس آرد برنج نرم را قاشق قاشق به ترکیب بالا بیفزایید و کاملاً ورز دهید. زمانی این خمیر آماده است که بتوانید مقداری از آنرا در دست گلوله کنید و با انگشت روی آن فشار دهید، ولی تَرَک برندارد.

در صورتی که مایل باشید نان برنجی زعفرانی داشته باشید، مقداری از خمیر را جدا کنید و به آن زعفران آب کرده اضافه کنید. زعفران باید غلیظ و خمیری باشد در غیر این صورت سبب از هم پاشیدن خمیر می شود.
بهتر است این خمیر آماده را در ظرف سربسته یا پوشش نایلونی ۲۴ ساعت استراحت دهید.

بعد از گذشت این مدت خمیر را ورز دهید و گلوله ای به اندازه فندق از خمیر بردارید و با انگشتدانه نقش بیندازید یا گلوله ها را به فاصله در سینی بچینید و مُهر بزنید. برای تزیین می توانید مقداری تخم خرفه روی شیرینی بپاشید.
شیرینی ها را در فری با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت یا شماره ۳ در طبقه بالا قرار دهید تا بپزد. دقت کنید که برای پخت این شیرینی فر نباید خیلی داغ باشد.
مدت پخت این شیرینی۱۵ تا ۲۰ دقیقه است. بعد از پخت اجازه دهید شیرینی ها کاملاً خنک شوند، سپس در ظرف مخصوص سرو بچینید.
برای اینکه شیرینی شما لطیف تر شود، آرد برنج و پودر شکر را از پارچه حریر (تنظیف) عبور دهید و تنها آنچه از پارچه عبور کرد برای شیرینی استفاده کنید.

پخت شیرینی با ماکروویو :

مواد لازم:
آرد برنج / ۲۰۰ گرم
آرد گندم / ۵۰ گرم
بیکینگ پودر / یک دوم قاشق چایخوری
کره / ۱۰۰ گرم
پودر هل / سه چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ / یک عدد
گلاب / یک و نیم قاشق سوپخوری
پودر قند / ۱۰۰ گرم
تخم خرفه / به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا دستگاه را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید (پیش گرمایش کلید کانوکشن).کره را آب کرده و آرد برنج و گندم و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هل را بیافزایید تا به صورت خرده نان درآید. در ظرف دیگری تخم مرغ را با چنگال هم زده و گلاب و پودر قند را به آن اضافه کنید و به مخلوط آرد بیافزایید تا به صورت خمیری نرم و یک دست درآید خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
ظرف مناسبی را انتخاب کنید. از خمیر به اندازه فندق بزرگ برداشته و در دست گرد کنید و روی آن را با مهر چوبی نقش بزنید تا کمی پهن شود و روی آن تخم خرفه بپاشید. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روی سه پایه کوتاه فلزی در مایکروویو بگذارید تا زیر شیرینی طلایی شود.

نکات :
– بهتر است مهر را در آرد بزنید تا به سطح خمیر نچسبد.
– بگذارید شیرینی ها کمی سرد شوند و بعد از ظرف جدا کنید.
– می توانید کمی آب زعفران به خمیر اضافه کنید تا شیرینی زعفرانی شود.
– در زمان پیش گرمایش باید دستگاه خالی باشد.
– با توجه به سایز مایکروویو باید این شیرینی را در ۲ نوبت درست کرد.
– می توانید خمیر را از روز قبل آماده کرده و در یخچال بگذارید.
– بعد از درآوردن خمیر از یخچال ۱۵ دقیقه صبرکنید، بعد شیرینی ها را در دست گرد کنید.
– هنگام استفاده از کلید کانوکشن می توانید از ظرف فلزی هم استفاده کنید.

همه درهم

دسته ها : تغذیه و آشپزی

ارسال یک پاسخ


آخرین مطالب ویژه

سپندارمذگان ، روز عشق ایرانی

سپندارمذگان ، روز عشق...

درتاریخ : بهم - ۲۸ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

لحظه تحویل سال ۱۳۹۳ و سال اسب

لحظه تحویل سال ۱۳۹۳...

درتاریخ : بهم - ۱۲ - ۱۳۹۲

یک دیدگاه

روز جهانی کودک مبارک

روز جهانی کودک مبارک

درتاریخ : مهر - ۱۷ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

تازه ترین نوشته ها

خطرات انسداد رگ مادر با مایع دور جنین

خطرات انسداد رگ مادر...

درتاریخ : آبا - ۵ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

راه کارهای مفید تشویق کودکان

راه کارهای مفید تشویق...

درتاریخ : آبا - ۴ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

زن خوب برای ازدواج چه ویژگی هایی دارد

زن خوب برای ازدواج...

درتاریخ : آبا - ۲ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

فرمول هایی برای چکاپ شخصی سالیانه

فرمول هایی برای چکاپ...

درتاریخ : مهر - ۱۹ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

مدیریت روابط زناشویی و بارداری

مدیریت روابط زناشویی و...

درتاریخ : مهر - ۱۶ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

۷ راه حل مفید برای جذب خانم ها

۷ راه حل مفید...

درتاریخ : مهر - ۱۶ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

فرشته های کوچک و آسیب دیده

فرشته های کوچک و...

درتاریخ : مهر - ۱۲ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

تبلیغات

  • نرم افزار تندخوانی و تقویت حافظه

مطالب پیشین همه در هم

مواردی که به تیروئید آسیب میرساند

مواردی که به تیروئید...

درتاریخ : مهر - ۲ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

۱۰ سوال رایج در سفر های خارجی

۱۰ سوال رایج در...

درتاریخ : تیر - ۱۰ - ۱۳۹۲

۳ دیدگاه

آزمون گوش دادن و نکات کنکوری

آزمون گوش دادن و...

درتاریخ : شهر - ۱ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

یوفو چیست ؟

یوفو چیست ؟

درتاریخ : اسف - ۲۸ - ۱۳۹۱

بدون دیدگاه

دستور پخت هویج پلو با مرغ

دستور پخت هویج پلو...

درتاریخ : شهر - ۳۰ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

خواص و مضرات چای سبز

خواص و مضرات چای...

درتاریخ : ارد - ۳ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

امنیت شبکه وای فای با ۷ گام ساده

امنیت شبکه وای فای...

درتاریخ : مهر - ۱ - ۱۳۹۳

یک دیدگاه

روش های پیشگیری از بارداری و انتخاب بهترین روش

روش های پیشگیری از...

درتاریخ : مرد - ۱۳ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

تاثیر آب گوجه فرنگی بر پیشگیری از پوکی استخوان

تاثیر آب گوجه فرنگی...

درتاریخ : شهر - ۲۷ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

تاریخچه والیبال در جهان و ایران

تاریخچه والیبال در جهان...

درتاریخ : تیر - ۲۲ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

راهکار هایی برای رشد سریع ابروها

راهکار هایی برای رشد...

درتاریخ : تیر - ۱۸ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

چگونه زنی شجاع و ثروتمند باشیم

چگونه زنی شجاع و...

درتاریخ : خرد - ۱۰ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

والدین و خرید لوازم تحریر در آستانه بازگشایی مدارس

والدین و خرید لوازم...

درتاریخ : شهر - ۲۸ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

طرز تهیه براونی شکلات به همراه ماسکارپونه

طرز تهیه براونی شکلات...

درتاریخ : شهر - ۲۵ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

توصیه هایی جهت سلامتی روزه اولی ها

توصیه هایی جهت سلامتی...

درتاریخ : مرد - ۵ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

هضم بهتر غذا با ۱۰ نکته آسان

هضم بهتر غذا با...

درتاریخ : شهر - ۲۵ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

گلیم بافی و ابزار و وسایل لازمه آن

گلیم بافی و ابزار...

درتاریخ : مرد - ۲۱ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

استرس را با این ورزش ها کنترل کنید

استرس را با این...

درتاریخ : تیر - ۱۰ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه