آشنایی با نحوه نگهداری خرما

آشنایی با نحوه نگهداری خرما

آشنایی با نحوه نگهداری خرما :

خرما یکی از قدیمی‌ترین میوه‌های جهان است که سالیان سال قبل، برای اولین بار در کنار رود نیل در مصر دیده شد.
خرما یک خوردنی مغذی‌است که گرسنگی را زود از بین می‌برد و در عین حال برای آن دسته از آدم‌هایی که به شیرینی‌ها علاقه‌مند هستند، انتخاب خوبی است.
واقعیت این است که خرماها کالری بیشتری نسبت به اغلب میوه‌ها دارند، اما خوشبختانه با وجود شیرینی در این میوه و کالری بالای آن مصرف مقدار مناسب از آن سبب افزایش وزن نمی‌شود.
در حقیقت اکثر انواع خرماها سدیم و کلسترول و چربی ندارند و به همین دلیل مصرف آن عارضه چندانی به‌وجود نمی‌آورد.
خُرما گیاهی تک‌لپه‌ای و گرمسیری جزو تیره نخل‌ها است که میوه‌اش خوراکی و دارای هسته‌ای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشه‌ای بزرگ از شاخه آویزان می‌گردد و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر می‌رسد.
به میوهٔ نرسیده خرما، «خارَک» یا «خرک» یا کنگ(و در زبان عربی، «حبابوک») گفته می‌شود. رطب مرحله قبل از رسیدگی کامل خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملاً رسیده دارد.

میوه خرما جزو میوه‌های سته می‌باشد یعنی تمام قسمت بریکاری آن گوشتی و محتوی مواد غذایی است. خرما از دورانِ باستان در رژیم غذایی انسان وجود داشته است و یکی از قدیمی‌ترین میوه‌های کشت شده توسط انسان بوده است.
خرما سرشار از فیبرهاست. هر ۱۰ عدد خرما حدود ۲۳۴ کالری دارد و وجود کلسیم و ویتامین ب۶ و  سدیم و اهن و پتاسیم و پروتئین آن را به یک منبع غنی ویتامین‌ها و مواد معدنی لازم انسان  تبدیل کرده‌است.

خرید:

اکثر سوپر مارکت‌ها خرماهای تازه و یا خشک شده را در لیست فروش خود قرار می‌دهند. در هر دو حال شما سعی کنید خرمایی را انتخاب کنید که پوست ان نازک باشد و بوی بدی نگرفته باشد و همچنین روی سطح آن اثری از دانه‌های شکر دیده نشود.

نگهداری:

خرماهای خشک معمولا تا یک سال در یخچال نگهداری می‌شوند. خرماهای تازه در صورت بسته‌بندی درست تا حدود هشت ماه در یخچال می‌مانند و در صورت نگهداری در کابینت منزل یکماه بیشتر قابل استفاده نیستند.
اگر خرما خشک شد با ریختن کمی آب گرم و یا حتی آب میوه شکل بهتری به خود می‌گیرد.
مراقب باشید که خرما را در محلی که اقلام بو دار همچون سیر  وجود دارد، نگذارید زیرا خرما خیلی زود به خود بو می‌گیرد.

پذیرایی با خرما:

خرما به خودی خود بسیار لذیذ است اما اگر قصد دارید که آن را به تنهایی جلوی مهمان‌تان بگذارید می‌توانید در آن بادام یا قطعات ریز گردو قرار دهید.
به یاد داشته باشید که اضافه کردن خرما به نان‌ها یا کیک‌ها و شیرینی‌های خانگی نیز علاوه بر خوشمزه کردن آنها خواص مفید غذایی نیز دارد.
در ضمن با پوست کندن خرما می‌توانید آن را در کنار سالاد در بشقاب‌تان قرار دهید. کندن پوست خرما هر چقدر آن را خنک کنید، راحت‌تر صورت می‌گیرد. پس آن را با قطعه قطعه کردن، درکنار دیگر دسرها روی میز بگذارید.

منابع : همشهری آنلاین ، ویکی پدیا

همه درهم

دسته ها : خانه داری

ارسال یک پاسخ


آخرین مطالب ویژه

« تلگرام » چند میلیون کاربر ایرانی دارد؟

« تلگرام » چند...

درتاریخ : خرد - ۳ - ۱۳۹۴

بدون دیدگاه

سپندارمذگان ، روز عشق ایرانی

سپندارمذگان ، روز عشق...

درتاریخ : بهم - ۲۸ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

لحظه تحویل سال ۱۳۹۳ و سال اسب

لحظه تحویل سال ۱۳۹۳...

درتاریخ : بهم - ۱۲ - ۱۳۹۲

یک دیدگاه

تازه ترین نوشته ها

زومبا چیست و برای چه افرادی مناسب است ؟! | معرفی انواع زومبا

زومبا چیست و برای...

درتاریخ : آذر - ۲۷ - ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

خواص بی نظیر خرما ! | از فواید خرما چه میدانید ؟!

خواص بی نظیر خرما...

درتاریخ : آذر - ۲۶ - ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

چای سیاه و خواص درمانی بی نظیر آن

چای سیاه و خواص...

درتاریخ : خرد - ۵ - ۱۳۹۴

بدون دیدگاه

با بالا رفتن سن پوستی زیبا داشته باشید

با بالا رفتن سن...

درتاریخ : ارد - ۲۹ - ۱۳۹۴

بدون دیدگاه

طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب سنتی خوشمزه

طرز تهیه کباب کوبیده...

درتاریخ : ارد - ۲۸ - ۱۳۹۴

بدون دیدگاه

چرا غسل جنابت باید انجام بگیرد؟

چرا غسل جنابت باید...

درتاریخ : ارد - ۲۸ - ۱۳۹۴

بدون دیدگاه

تغذیه تکمیلی کودک چگونه باید باشد

تغذیه تکمیلی کودک چگونه...

درتاریخ : ارد - ۲۳ - ۱۳۹۴

بدون دیدگاه

فواید پیاده روی بعد از شام چیست ؟

فواید پیاده روی بعد...

درتاریخ : ارد - ۲۰ - ۱۳۹۴

بدون دیدگاه

تبلیغات

  • نرم افزار تندخوانی و تقویت حافظه

مطالب پیشین همه در هم

لئونارد اویلر ، ریاضی دان نابینایی که قدرت تصور بالایی داشت

لئونارد اویلر ، ریاضی...

درتاریخ : اسف - ۲۷ - ۱۳۹۱

بدون دیدگاه

انواع فرش دستباف را بشناسید

انواع فرش دستباف را...

درتاریخ : شهر - ۱ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

نکاتی کاربردی در بخارپز و سرخ کردن سبزیجات

نکاتی کاربردی در بخارپز...

درتاریخ : مرد - ۲۱ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

والدین و خرید لوازم تحریر در آستانه بازگشایی مدارس

والدین و خرید لوازم...

درتاریخ : شهر - ۲۸ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

۱۰ سبزی ضروری و مفید برای بدن را بشناسید

۱۰ سبزی ضروری و...

درتاریخ : شهر - ۱۵ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

فرار از عوامل اضطراب زا اشتباه است

فرار از عوامل اضطراب...

درتاریخ : تیر - ۱۷ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

نشانه های پایان یک رابطه کدامند

نشانه های پایان یک...

درتاریخ : مرد - ۸ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

روش هایی کم هزینه برای کاهش وزن

روش هایی کم هزینه...

درتاریخ : تیر - ۲۷ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

فواید خندیدن

فواید خندیدن

درتاریخ : ارد - ۲ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

خوراکی مفید برای درمان کولیت

خوراکی مفید برای درمان...

درتاریخ : مرد - ۳۰ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

در مورد تزریق بوتاکس بیشتر بدانیم

در مورد تزریق بوتاکس...

درتاریخ : ارد - ۵ - ۱۳۹۲

یک دیدگاه

تاریخچه عکاسی در ایران و جهان

تاریخچه عکاسی در ایران...

درتاریخ : فرو - ۱۶ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

فواید مثبت ویتامین D بر روی سلامت قلب

فواید مثبت ویتامین D...

درتاریخ : شهر - ۲۴ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

آشنایی با ۲۶ ماده معجزه آسا

آشنایی با ۲۶ ماده...

درتاریخ : خرد - ۱۸ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

۲۰ قانون از قوانین مهم زناشویی

۲۰ قانون از قوانین...

درتاریخ : شهر - ۲۴ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه

خواص فراوان عسل طبیعی

خواص فراوان عسل طبیعی

درتاریخ : ارد - ۲۴ - ۱۳۹۲

یک دیدگاه

نکاتی جالب و خواندنی در مورد مریخ

نکاتی جالب و خواندنی...

درتاریخ : مرد - ۳۰ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

خانم ها و رفتارهای غلط که روی اعصاب مردان است

خانم ها و رفتارهای...

درتاریخ : شهر - ۱۵ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

نکاتی برای حفظ موها در آقایان

نکاتی برای حفظ موها...

درتاریخ : شهر - ۲ - ۱۳۹۲

بدون دیدگاه

تجسم اعمال در روز قیامت

تجسم اعمال در روز...

درتاریخ : شهر - ۳۱ - ۱۳۹۳

بدون دیدگاه